rüyada tuvalete gerçek hayatta yatağa işemek

çocukluğumuza dair iç burkan detay.

şimdi şimdi profesör doktorlardan duyduklarımla öğrendiğime göre o altına işeyen çocuk, esasında çişi geldiği anda beynin bilmemne fonksiyonuyla güdülenip çişinin gelmesiyle ilgili bir rüya görür. yani nasıl ki bütün gün kafaya taktığımız bir olayın gece rüyasını görüyoruz işte bu da öyle bir şey.
yapılanın normal bir eylem benim de normal bir çocuk olduğumu ispatlama çabam yok. doktor söyledi bunları. ben de rahatladım tabii. hep bu güdülenme yüzünden.

annemin tembihi üzerine çişimi yapıp yatıyorum. ancak günlük sıvı tüketiminin fazlalığından olsa gerek gece tekrar çişim geliyor. kalkıyorum uykulu uykulu tuvalete gidiyorum.
açıyorum kapısını içeri giriyorum, bir bakıyorum annem tuvalette. anneme ''kapıyı neden kilitlemedin'' diyorum. hiçbir şey demiyor. e ben daha eve gelen misafire pipisini gösterip büyüdüğünü ispatlayan bir çocuğum annemden mi çekineceğim?
afedersiniz indiriyorum eşofmanımı başlıyorum işemeye. annemin 'naapıyosun seenn'' diye bağırmasıyla irkiliyorum. ''ne oldu anne'' diyemeden babam hislerime tercüme oluyor ve o ''ne oldu be kadın'' diyor. evet babam haklı ne bağırıyorsun. babam mı? babam da tuvaletteymiş meğer. evde bir şeyler oluyor herkes tuvalette. ben babama ''sen napıyosun burda'' diyorum. babam ''asıl sen naaptın len pezevenk'' diyor, gözlerimi açıyorum. annemle babam yataklarında ben yatağın yanında eşofman dizlerimde elim şeyimde. ''üstümüze işedin len eşşoğlueşşeek'' diyor babam. ya baba vallahi ben tuvaletteydim az önce...

evet hep güdülenme.