bugün

öğrenci evinde yaşanan diyaloglar

ben okurken geliş-gidiş yapardım ilçeye ,günlerden birgün arkadaşlar ısrar etti bu gece bizde kal vs.. neyse o ikna oldum ders bitti çay bahçesine gittik akşam çökünce eve gittik ve hayatımda görmeyecegim olaylar demeyeceğim çünkü askerdeykende beterlerini gördüm.

yemege oturduk klasik öğrenci yemeği çay zeytin ekmek birde margarin kendi evimde tek başıma yiyecegim şeyi 5 kişi yedik ve ne hikmetse arttı:)
duvarları süzdüm anna kournikovanın posteri var karşı duvarda nazım hikmet ve che nin resimleri var birbiriyle tezat durumlar sonra tv masasının altında Kuran-ı Kerim yanında incil var artık dayanamadım bu nedir Kuran-ı sıddık okuyor dediler incil i kim okuyor dedim internetten ücretsiz istettik dediler .. birden içeriye bira getirdiler benle sıddık içmedik neyse bir mutfaga gittim Aman Allahım kantine borç takan borçla çay içen arkadaşlar ın mutfagında 50 den fazla bira şisesi var..
birden x arkadaş a sordum hergece böyleyiz dediler.

yemin ediyorum 2 saatte hayattım gözümün önünde kaydı saat 10 oldu kapı çalındı misafirleri geldi ulan dedim 5 aylık sürede nasıl ilçeden arkadaş yapmışlar diye düşünürken x arkadaş halıyı salona cıkarttıp su dökmezmi yıkamaya başladı mevsim kış aylardan şubat .. alkol bunlarda taban yapmazmı şok geçirdim çok korktum yaşça en büyükleri bendim bunlar beni öldürüp gömerler diye düşünürken uzun etmiyeyim uyuduk 4 kişi+ ben+ 2 misafir =7 kişi küçük bir odada sigara izmaritleri kokusu alkol kokusu çorap kokusu şeklinde ambiyansla deliksiz uyudum iyi kide uyumuşum.

bir daha o günleri anmayacaktım enrde aklıma geldi ha buarada sıddık ateistoldu diğerleri de iş bulup kapitalist oldular