bugün

ahmet kaya yı terörist sanan kişi

sanatını bu ülkede icra eden, almanya'nın münih kentinde pkk yanlılarına konser veren, sözde kürtlerin rüyası olan ülkenin bayrağı altında apo'yu özlemiş bir şahsiyetin teröristle direkt veya dolaylı yoldan muhatap olması kimin umrunda. Eline silah alarak dağa çıksaydı yine farketmezdi. Fikri ve ideolojisi terörist olan bir insan silah kullansa ne olur kullanmasa ne ? Bakınız lütfen;

Şarkıcı Ahmet Kaya, konser verdiği Münih'te ekmeğini yediği, paralar kazandığı Türkiye'ye yine kin kustu. Şarkıcı, ‘‘Arabamı, şerefsizlerin memleketinde bıraktım’’ diyerek ülkeye hakaret etti.

Hep barış yanlısı bir insandı ahmet kaya değil mi ? Fakat nedense barışı desteklediğini görmedik. Türk milleti ile sorunum yok der dururdu. Askerde şehit olan 20 yaşındaki mehmetçik sorunun olanlar arasında mı ? Yoksa sorunun, ateşin üstüne benzin dökerek konuşmalar yaptığın teröristlerle mi ? Ölenler hep bunlar oldu çünkü. Ortalığı kızıştırmak anlamında çok katkısı vardı, Öldüğü iyi oldu. Allah kabirde rahat vermesin.