bugün

dünya hayatının geçici olduğu gerçeği

Hayal dünyanız o kadar geniş ki öldükten sonra bir daha dirileceğinize inanıyorsunuz .Ve işin ilginç yanı buna ölümüne inanıyorsunuz.
Herhangi bir hayaletin ya da hayaletin temsilcisinin hedefi,kölesi veya hizmetkarı olmaktan şevk alıyorsunuz.Varlığını bile bilmediğiniz bir diğer hayat uğruna bu hayatı resmen boşa harcıyorsunuz.Bence bırakın da tanrılar kendi başlarının çaresine baksınlar.Burada tam burada esas dünyada bir yuva kurun sevgili dostlarım.Bilinmeyene doğaüstü şeylere değil ;
enerjiye , zekaya , gözlem ve deneylere güvenin .Her şeyden önce hedefiniz mezara girmeden önce mutlu olmak olsun .
Teolojik temelli nefretlerinizi ve bağnaz düşmanlıklarınızı ve diğer bütün mikropları artık beyninizden atın. onların yerini dostluğu ve entellektüel hoşgörüyü koyun .Kendiniz için ve birbiriniz için yaşayın daha önce de dediğim gibi bilinmeyen doğaüstü şeyler için değil.
Geçmiş yerine şimdiki zaman için , başka bir dünya yerine bu dünya için yaşayın .Korku tüccarlığı yapmaktan yeterince sıkılmadınız mı ?
son olarak şunu söylemek istiyorum '' Çalışmayı ibadet , emeği dua etmek , ve bilgeliği de insanlığın kurtarıcısı olarak görün , hayatınızı iyilik denen mücevherle süsleyin .''