bugün

taraftarlarin mac izleme hakkini calan hirsizlar

29 nisan 2007 fenerbahce denizlispor macina müdahale eden kişilerdir. bu olayın fenerbahçelikle ya da herhangi bir şeyle uzaktan yakından alakası yoktur. çünkü bu yanlışa maruz kalanlar büyük oranla fenerbahçelidir.

fenerbahçe taraftarı evinde rahat rahat maç izlemek için digiturk alacak, evinde digiturk olmayanlar pazar gününün en güzel zamanlarından birini maç izlemeye ayırıp yol parası, kafe ücreti ödeyecek. sonra gelecek biri o kamera görüntülerini yok edecek, sözde protesto edecek.

bunu yapanlar stadta direklerin olduğu bir yeri önüne alsın ya da uzun boylu bir herif ön sırasında olup ondan dolayı maç izleyemesin bakalım. kendileri kuruluyorlar paşa gibi şeref tribününe ya da stadın en güzel yerine. sonra milyonlarca insan televizyonda maçı izlerken oyuncuları görüp maçı takip edeceğim diye gözleri bozulması tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor.

protesto edilmesi gereken biri varsa, bu işi yapan kişilerdir. insanların maç izleme zevkini çalmışlardır, ciddi anlamda cezaları neyse çekmelilerdir.