bugün
- dolarus elif18
- evliliğin gereksiz olması29
- saraca silsüpüroğlu19
- seçil erzana 550 bin dolar kaptıran zabıta8
- gozlerinmeyhanesi v614
- ölümlü dünya 2 sponsorlu
- insan olmaya ceyrek kala8
- ışıkhızının evrenin hız limiti olması14
- ona bir şey söyle9
- hotchner from bauyu karıya götürmek16
- yatılı misafir olmak istediğiniz yazarlar8
- saraca15
- sokak kazları acilen itlaf edilmelidir17
- kadın çalışmaz gusül abdesti alır10
- bu entry eksi 20 oy alırsa sözlüğü bırakırım17
- sporcu motorcu müzisyen ve uzun boylu olmak14
- kadınların ilk verdiği erkeği unutamamaları10
- manyak olmaya karar verdim aykolik düeti19
- yapılışı merak edilen şeyler16
- hotchner from bau'ya sibop ayarı yapmak13
- arkadaşlar beyaz gömlek mi yoksa lacivert mi9
- hotchner from bau silik olsun kampanyası9
- sözlükte hiç kimseye sulanmayan erkek yazar16
- selman öğüt12
- pide yapabilen erkek19
- hotchner from bau27
- mirarskaya12
- recep tayyip erdoğan16
- döverek seks yapmak8
- yabancı dillerle özdeşleşen ülkeler10
- erkeklere yaranmak için kadınları gömen erkek10
- 0 0 7 nickli yazarın ne bakıyon la ile derdi11
- fenerbahçe16
- sözlükte kendime uygun bi dişi adayı bulamamam12
- zeki entelektüel ve saygılı erkek11
- zeki trolllere hasret kalmak10
- nervio12
- kaslı bir erkeğe sahip olmanın dayanilmaz hazzı10
- beni seven var mı aranızda8
- lisede hoşlandığınız kişi ile yaşadığınız şeyler16
- insan olmaya ceyrek kala'dan özür diliyorum10
- nervio'ya aşık olmak11
- merhabalar yokluğumda ilgisiz kalan sözlük kızları8
- henry kissinger12
- ölümlü dünya 29
- allah15
- namazi kacirmamak8
- covid aşısı olanlar ölecek mi19
- nervionun kedisi15
- gece tuvalete giderken nervionun kedisini görmek8
- skywell'in türkiye'ye fabrika kurması10

entry'ler (713)
her bok bitti paylaşılacak bir kadın mı kaldı? Gavat mıyız biz. ne biçim başlıklar bunlar böyle! elimizde bir onurumuz kaldı toplum olarak onu da verelim gitsin öyle mi.
kokar o yatakta. hem de çok pis kokar. eve gelir gelmez çoraplar çıkarılmalı.
günümüz aydın, bahtımız açık olsun. kötüler ve kötülükler bizlerden uzak olsun.
Tarkan varya Tarkan, 1990 lı yıllarda internet bile yoktu şarkıları tüm Avrupalı gençlerin dilindeydi. O gerçek bir mega stardır.
at yalanı s....inananı
deniz bank florya şube müdürü Seçil erzan, aralarında Fatih terim, arda turan, emre belezoğlu gibi isimlerin bulunduğu 28 kişiyi gizli fon yüzde 40 kar edersiniz vaadiyle dolandırmış. Fona da Fatih terim fonu adını vermiş.
https://www.sozcu.com.tr/...fatih-terim-fonu-7870024/
https://www.sozcu.com.tr/...fatih-terim-fonu-7870024/
belki de sessizce yazılanları okuyup, entrylerin ne halde olduğuna hayıflanıyorlardır.
para bok huzur yok isimli yazarı "sana telefon alacam, hem de ellemeli" diyen güldür güldür kahramanı Bilal gibi düşünüyorum. *
Bilmece gibi. Kocamın bir erkek, bir kadın ve bir travesti sevgilisi varsa kocamın cinsiyeti nedir?
Filistin halkının onurlu direnişini izliyoruz hep beraber. Kaçmıyorlar, vatanlarını terk etmiyorlar, canları pahasına.
Gençliğimin son demlerine kadar hep yaşamak istedim, ölmeyi aklımın ucundan bile geçirmedim. Babamı kaybedene kadar bir ceset dahi görmedim. Yaşamak çok güzeldi ve Allah'tan hep yaşamayı diledim. Ne zaman ki sevdiklerim hayatımdan birer birer ayrılmaya başladılar o zaman ölümün de bir gerçek olduğunu, bir gün benim de başıma geleceğini idrak etmeye başladım.
Hatta ölmeyi dilediğim zamanlar da oldu ancak yaşamak gibi ölmenin de kulun elinde olmadığını ve yaşamakta da ölmekte de aciz olduğumu kavradım. Bazı zamanlar ölümün de hayırlı şekilde olması için dilerken buldum kendimi. Büyüklerimizin Allah elden ayaktan düşürmeden alsın canımı dualarının ne anlama geldiğini anladım mesela.
Şimdi diyorum ki yaşamak da ölmek de bizim elimizde değil. Allah hayırlı bir yaşam ve hayırlı ve kolay bir ölüm nasip etsin.
Hatta ölmeyi dilediğim zamanlar da oldu ancak yaşamak gibi ölmenin de kulun elinde olmadığını ve yaşamakta da ölmekte de aciz olduğumu kavradım. Bazı zamanlar ölümün de hayırlı şekilde olması için dilerken buldum kendimi. Büyüklerimizin Allah elden ayaktan düşürmeden alsın canımı dualarının ne anlama geldiğini anladım mesela.
Şimdi diyorum ki yaşamak da ölmek de bizim elimizde değil. Allah hayırlı bir yaşam ve hayırlı ve kolay bir ölüm nasip etsin.
Bugün haksızlık karşısında susan bir birey aynı haksızlığın kendi başına gelmesini sağlayan yolların taşını döşemiş olur. Otokontrol veya toplum baskısı dediğimiz bu terminolojide eğer toplum gerekli otokontrolü yapmaz ise haksızlığın sıradanlaştığı bir ortamı sıradanlaştırmış olur.
Aldanan kim? Aldatan kim? kişiden kişiye, bakış açısına göre değişiklik arz eder. insan bu dünyanın gelip geçici olduğunu unutunca zinayı da sıradanlaştırır, normalleştirir. Halbuki inancımıza göre zina yani aldatmak en büyük günahlardan.
Büyüdüm ve adam oldum. Tavsiye ederim çok zordur ama olması gerekendir.
gece iyi kitlersen gündüz de o sana kitler . Şaka bir yana hayat paylaşmaktır. Benim karakterimde eşim evin içinde çalışırken boş boş oturup rahat etmek zaten yok. Mutlaka ben de bana göre bir şeyler yapıyor olurum. Hiç olmazsa ona yardımcı olurum. Vicdanım rahat etmiyor.
internet alemi bensiz ne yapardı diye düşündüren soru. Ben bir ay internetsiz oldum ve acayip iyi bir şeydi. Cehalet mutluluktur sözünü perçinledi bu süre zarfında.
derdin ne kardeşim gece gece. Yemek bıraksaydın ne güzel olurdu.
Vallahi çok iyi olabilirdi. Erkekleri çok iyi tanıdığımdan asla hata yapma ihtimalim olmazdı mesela.
boyutlarının bir önemi olmadığını düşünüyorum. işlevi pardon içeriği çok daha önemli.
Çok eğlenceli, acayip bir lise olurdu. Ben Uludağ lisesinde okumak isterdim.