bugün
- 21 eylül 2024 fenerbahçe galatasaray maçı63
- hangi sözlük kızıyla ne yapmak isterdin17
- neden sürekli kabız oluyorum9
- notaların cinsel ilişkiye girmesi10
- derbi sonrası mourinho'nun istifaya davet edilmesi11
- zafer partisi16
- uludağ sözlük discord grubu12
- sözlükte nefret ettiğiniz yazarlar ve sebepleri9
- sahilde eğlenen suriyeli genç erkek kardeşlerimiz14
- sözlükte tek destekçimin true olması8
- kuresel ikinma'nın ne biçim yetkili olması11
- çekrekliğe bi vursak yüzde 75i boşa gider10
- türk sevmeyip afgan ve suriyeli seven yazarlar17
- fenerbahçe galatasaray derbi sonucu ne olur15
- bana aşık yazarlar15
- kuresel ikinma'ya yetkili diyen zavallılar10
- gocu silik yesin kampanyası15
- doritoslu çiğ köfte16
- bursa da başı açık öğretmen istmeyen okul müdürü18
- arkadaşlar cumaya neden gelmediniz8
- menuet'in çok gergin ve sinirli olması9
- ey müslümanlar inananlar haydi cumaya allah yoluna9
- gocu isimli küfürbazın çaylak olması10
- eve çağıran erko21
- umut halil icardi9
- türkiyede neden herşey pahalı10
- fakirler cennetin olmadığını öğrenirse ne olur8
- bir kadın sizi takip etmeden storynize bakıyorsa12
- narin güran10
- cennetteki köşklerin 70000 odası olması11
- clara heidi'nin halası mı teyzesi miydi9
- anın görüntüsü15
- ilk buluşmada erkekten istenecek belgeler9
- sözlük erkeklerinin mesleği ve maaşı23
- evlenmelik sözlük erkekleri18
- çok güzel ama aptal hatun25
- hiç fuhuş yaptınız mı15
- idrarda sürekli köpüklere rastlamak14
- gelen sığınmacılara karşı çıkmayan islamcılar20
- nervio16
- queen ravenna adlı yazar8
- afetiseyran15
- anın fotoğrafı8
- ağzı açık bira bozulur mu14
- yağsız keçi eti götlü erkek9
- denizbank atmsi önünde fotoğraf çekilmek13
- kartoncunun mizacını yumuşatması9
- barış alper'in gol öncesi elle oynaması28
- yapay zeka bilinç kazanırsa nolur11
- arkasına kız atarım diye motor almak9
entry'ler (717)
kız bitti dediyse gerçekten bitmiştir.
kasaplar ne giymeni tercih ederse artık...
neden kimse beni merak etmiyor başlığını attıktan sonra denk geldiğim başlık. kader sorumun cevabını bana başlıkta buldurdu.
Arada kayboluyorum bakalım bu sözlükte beni merak eden olur mu diye? Ölsem haberiniz olmayacak. Bir gün evde cesedim kokmuş halde haftalar sonra bulunmak istemiyorum.
her bok bitti paylaşılacak bir kadın mı kaldı? Gavat mıyız biz. ne biçim başlıklar bunlar böyle! elimizde bir onurumuz kaldı toplum olarak onu da verelim gitsin öyle mi.
kokar o yatakta. hem de çok pis kokar. eve gelir gelmez çoraplar çıkarılmalı.
günümüz aydın, bahtımız açık olsun. kötüler ve kötülükler bizlerden uzak olsun.
Tarkan varya Tarkan, 1990 lı yıllarda internet bile yoktu şarkıları tüm Avrupalı gençlerin dilindeydi. O gerçek bir mega stardır.
at yalanı s....inananı
deniz bank florya şube müdürü Seçil erzan, aralarında Fatih terim, arda turan, emre belezoğlu gibi isimlerin bulunduğu 28 kişiyi gizli fon yüzde 40 kar edersiniz vaadiyle dolandırmış. Fona da Fatih terim fonu adını vermiş.
https://www.sozcu.com.tr/...fatih-terim-fonu-7870024/
https://www.sozcu.com.tr/...fatih-terim-fonu-7870024/
belki de sessizce yazılanları okuyup, entrylerin ne halde olduğuna hayıflanıyorlardır.
para bok huzur yok isimli yazarı "sana telefon alacam, hem de ellemeli" diyen güldür güldür kahramanı Bilal gibi düşünüyorum. *
Bilmece gibi. Kocamın bir erkek, bir kadın ve bir travesti sevgilisi varsa kocamın cinsiyeti nedir?
Filistin halkının onurlu direnişini izliyoruz hep beraber. Kaçmıyorlar, vatanlarını terk etmiyorlar, canları pahasına.
Gençliğimin son demlerine kadar hep yaşamak istedim, ölmeyi aklımın ucundan bile geçirmedim. Babamı kaybedene kadar bir ceset dahi görmedim. Yaşamak çok güzeldi ve Allah'tan hep yaşamayı diledim. Ne zaman ki sevdiklerim hayatımdan birer birer ayrılmaya başladılar o zaman ölümün de bir gerçek olduğunu, bir gün benim de başıma geleceğini idrak etmeye başladım.
Hatta ölmeyi dilediğim zamanlar da oldu ancak yaşamak gibi ölmenin de kulun elinde olmadığını ve yaşamakta da ölmekte de aciz olduğumu kavradım. Bazı zamanlar ölümün de hayırlı şekilde olması için dilerken buldum kendimi. Büyüklerimizin Allah elden ayaktan düşürmeden alsın canımı dualarının ne anlama geldiğini anladım mesela.
Şimdi diyorum ki yaşamak da ölmek de bizim elimizde değil. Allah hayırlı bir yaşam ve hayırlı ve kolay bir ölüm nasip etsin.
Hatta ölmeyi dilediğim zamanlar da oldu ancak yaşamak gibi ölmenin de kulun elinde olmadığını ve yaşamakta da ölmekte de aciz olduğumu kavradım. Bazı zamanlar ölümün de hayırlı şekilde olması için dilerken buldum kendimi. Büyüklerimizin Allah elden ayaktan düşürmeden alsın canımı dualarının ne anlama geldiğini anladım mesela.
Şimdi diyorum ki yaşamak da ölmek de bizim elimizde değil. Allah hayırlı bir yaşam ve hayırlı ve kolay bir ölüm nasip etsin.
Bugün haksızlık karşısında susan bir birey aynı haksızlığın kendi başına gelmesini sağlayan yolların taşını döşemiş olur. Otokontrol veya toplum baskısı dediğimiz bu terminolojide eğer toplum gerekli otokontrolü yapmaz ise haksızlığın sıradanlaştığı bir ortamı sıradanlaştırmış olur.
Aldanan kim? Aldatan kim? kişiden kişiye, bakış açısına göre değişiklik arz eder. insan bu dünyanın gelip geçici olduğunu unutunca zinayı da sıradanlaştırır, normalleştirir. Halbuki inancımıza göre zina yani aldatmak en büyük günahlardan.
Büyüdüm ve adam oldum. Tavsiye ederim çok zordur ama olması gerekendir.
gece iyi kitlersen gündüz de o sana kitler . Şaka bir yana hayat paylaşmaktır. Benim karakterimde eşim evin içinde çalışırken boş boş oturup rahat etmek zaten yok. Mutlaka ben de bana göre bir şeyler yapıyor olurum. Hiç olmazsa ona yardımcı olurum. Vicdanım rahat etmiyor.
internet alemi bensiz ne yapardı diye düşündüren soru. Ben bir ay internetsiz oldum ve acayip iyi bir şeydi. Cehalet mutluluktur sözünü perçinledi bu süre zarfında.