zamanlar 

1. melih cevdet anday şiiri.

hepsini gördüm ayrı ayrı,
    kuşların zamanı tunç rengindedir.
    tanrılardır taşın zamanı,
    denizin zamanı ölür dirilir.

göğü tanıyamadım, yok ki,
    sahipsiz zamanlarla doldurmuşlar,
    ama ordan iner o eski
    ölümsüz sevdaların zamanı kar

ve havlamayan dev köpekleriyle
    insanın zamanı... olmayan
    ama hayalet bir yasemin gibi kokan,
    toprağımız eşelendikçe.
    #852816 (vernon sullivan, 13.11.2006 15:00)

© 2008 - uludağ sözlük

zamanlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. zamanlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zamanlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cezalarin caydirici olup olmadigi sorunsali » fy pool day » fethullah gulen in ulusozluk icin muska yazmasi » uludag sozluk altinci nesil yazar alimlari » patrycja » abberline » 94a » siyah canta » yuzde 70 indirim » diego mario buonanotte a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci