xefo7 

kapat
  1. sözlüğe yeni gelmiş bir yazardır kendime hoş geldin diyorum.
    #1602734 (xefo7, 03.05.2007 14:17)
  2. (#3581617) nolu entrysinden dolayı kendisine şu mesajı attığım ve cevap alamadığım yazardır.

"zaten iniyoruz ve sattırmıyoruz. antalya yerel basınını araştırırsan göreceksin. lara plajının özelleştirilmesi bizim protestolarımız ve açtığımız davayla durduruldu (şimdi yeniden satış söz konusu yeniden komite oluşturuyoruz) dokuma semtinde konserve fabrikasındaki işçiler için protesto yaptık. köy yakınlarında açılan bir taş madeninin suları kirletmesi dolayısıyla insanların nasıl zor durumda kaldığını ulusal bir televizyonda duyurduk (dereden bir şişede su örneği getirdik televizyonda gösterdik) bunların hepsi de çok ses getirdi ve etkili oldu. şu an ormanlık arazilere yüzde 30 emsal verilmesi için bir yasa söz konusu. buna karşı çıkmak için de örgütleniyoruz. bunları sadece antalya yaptı. başroldekilerden biri annemdi. lütfen bu vatanı ve insanlarını sahiplenen sadece sizmiş gibi davranmayın. bunun iki tarafa da faydası olmaz. kime faydası olacağı da belli."

sonrasında merak edip eksi alan entrylerine baktığımda bariz kürtçülük yapan bir insan olduğunu gördüm ve keşke insan yerine koyup yazmasaydım bunları dedim.
    #3581779 (macerayisevenadam, 25.06.2008 17:52 ~ 17:53)
  3. ayrıca kendisi önce akp karşıtı olan bir yazı yazıp(#3581617) kendisine kürtçülük yaptığını ifade etmem sonucunda akp nin etnik çeşitliliği savunduğunu bunun çok yüce bir amaç olduğunu söyleyerek akp yi yüceltmiştir(#3581820)

her zaman bölücü kimliklerini gizlemek için hümanist zımbırtısı fasafiso laflara başvuran, onların işine gelen şeyler yaptığında partiyi göklere çıkaran ama işine gelmedi mi yerin dibine sokan zihniyet sahibi bir yazar. ettiğim hakaretler az bile. ben dhkpc yi de biliyorum. tikko yu da biliyorum. daha nice hain örgüt biliyorum. hainliğin cezası dayak değil ölümdür. ben o dövdüğüm haine insaflı bile davrandım. böylelerini dövmek marifet değil olsa olsa merhamettir.
    #3581850 (macerayisevenadam, 25.06.2008 18:15)
  4. bana bir ağrı kesici adını hatırlatan sözlük yazarı.
    #3581889 (riverwind, 25.06.2008 18:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

xefo7 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. xefo7 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu xefo7 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about xefo7. Copyright of the articles are belong to their authors.

» anna vissi » yaslilik » ayrilik kolay mi » fethullah gulen » erkeklerin kadinlardan daha zeki olmasi » kapiyi kilitledikten sonra anahtari yutmak » the tattooist » burn after reading » yaran okuyucu yorumlari » ismail olgay » gereksiz eksileyen yazar » iab » enes kanter » oy vermeye eli yanasmayan yazar » 3 hurel » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bayan yazarlarin sozlukte ayriliga sebep olmasi » kizlarin kufur etmesi » ayrilik acisi » soverek ayrilanlar » genital bolgesini temiz tutmayan kiz » nazan ile izzet in cocuklari » sevgilinin ailesi ile tanismak » cek cumhuriyeti » cem ozdemir » the final countdown » aksak tirtil cumhuriyeti » god is a dj » nocturnal concerto » sadece turkiye de gorulen olaylar » iste budur ustat