woody harrelson 

kapat
  1. natural burn killers' taki başarısının sırrı aslında büyük bir marujana savunucusu olmasıdır.
    #680823 (caveman uner, 30.09.2006 18:55)
  2. terrence malick'in ince kırmızı hat filminde götü patlayan askerdir.
    cheers dizisindeki şapşal garson tipi de ilk önemli rollerindendir.
    #732194 (gozluklu kedi, 13.10.2006 16:50)
  3. white men can t jump'da wesley snipes ile beraber rol almıştır.
    #732217 (Th0r, 13.10.2006 16:54)
  4. en son no country for old men 'de rol alan aktördür.
    #3268976 (alone with everybody, 14.04.2008 15:03)
  5. antalyaya geldiklerinde;

bir götü yalanmadığı kalan,

cool holivud starı havalarında, yanında üç beş eskort hatun ile kasım kasım kasılan, sarhoş ve dünyayı ben yarattım havasında ki

michael madsen'a

sessiz sakin ama gerçekten sakin, gidip,

adam ol lan, diyen adam..

daha bir sevdim sonra..
    #3269129 (havada panik, 14.04.2008 15:40)
  6. no country for old men'de javier bardem'le karşılıklı oynadığı sahne uzun süre akıllardan çıkmayacak aktör.
    #3269149 (aliterasyon, 14.04.2008 15:46)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

woody harrelson başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. woody harrelson ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu woody harrelson nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about woody harrelson. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cumlede gizli ibneyi bulmak » turk askeri teroriste teslim olmaz » facebookta pokelenmek » toni calvo » kabrero » chp mitingleri icin alternatif sloganlar » nokia 6230 » emniyet kimligi belirsiz cesetler sitesi » hz muhammed in hayatina girmeyen kadinlar » wheatstone koprusu » to love a woman » ahmet alp balkan » ham on rye » dr cureklibatur ve bay arkin » tesetture kafam girsin deyip kapanmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yarock hasan » abaza » oss 2010 » ergenekon davasinin iyice suyu cikti » hyundai getz » catali bicak olarak kullanmak » gonulcelen » sonya scarlet » dugunlerde ortada gezinen artist kimse » masturiler » entry de reklam yapmak » sevilay yukselir » wbc » okan bayulgen » fewzi1907