vesaire vesaire 

kapat
  1. sunay akin'ın bir zamanlar pazar günleri 23:00-00:00 arası best fm'de gerçekleştirdiği radyo programı. programda anlatılan hikayelere fon müziği olarak eleni karaindrou tercih edilmekteydi.
    (vernon sullivan, 23.11.2006 19:22)
  2. veşaire veşaire idi programın adı.
    ha bi de vs vs var o ayrı...
    (sidikli, 23.11.2006 19:27)
  3. aşağlama cümlesi olrak kullanılabilir.
    +kac kişisiniz?
    -3 kişiyiz.
    +kimler var yanında?
    -ahmet ben vs.
    (sercan yanaz, 23.11.2006 19:36)
  4. yönetmenliğini tunc basaran'ın yaptığı film. başrolde rutkay aziz var.
    (akustikcinayet, 10.04.2008 10:12)
  5. eski bir müslüm gürses şarkısı.
    (galapagoslu iguana, 10.04.2008 10:15)
    (darkness nights, 10.04.2008 10:17)
  7. kounusu klasik gibi duran ama seyredilesi film. en azından rutkay aziz var daha n'olsun?

filmin konusu;

--spoiler--
    Sağlığı bozulan ünlü yazar Arda Başar içinde bulunduğu koşullardan sıkılıp bir anda yaşadığı şehri
    değiştirme kararı alır. Nereye gideceği konusunda hiçbir fikri olmadan eşyalarını toplar ve kendisini
    güney sahillerimizden Marmaris' te bulur..

Bu küçük sahil kasabasında tesadüf sonucu peşpeşe tanıştığı sevimli bir köpek, genç bir kız ve bilge
    bir ayyaş Arda' nın hayatının akışını beklenmedik bir şekilde değiştirirler. Kahramanımıza ise bu yeni
    hayatına şaşkınlık içinde ayak uydurmak düşerken Arda' nın bu değişimine gizlice şahit olan sevimli
    komşusu Rıfkı' nın da hayatı en az onun kadar renklenmiştir.
    --spoiler--

filmin resmi sitesi;

http://www.vesairevesaire.net/

*
    (isi degistirgeci, 12.04.2008 13:19 ~ 13:25)
  8. fotoğraflarını genç fotoğrafcı mustafa dişli' nin çektiği filmdir.
    (kelmajeste, 12.04.2008 13:37)
  9. senaryo yazarı ve başrol oyuncusu roksen lülü halıcı ahmet urkay anadolu lisesi'nden mezun olmuştur.
    (bkz: hey gidi günler)
    (esens, 03.05.2008 16:10)
  10. rutkay aziz' in oyunculuğu ile ayakta alkışlandığı son filmi.
    (biseyleryazmali, 07.05.2008 01:04)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sanitabant » the art of spiritual purification » hop dedik ayhan » degirmenler » allah ini seven tutmasin beni » seovi ile karmaya bak » cocuk istismari » transferde aceleci olmayacagiz diyen teknik adam » basdegirmen » kiz sen kimsin kimlerdensin » hadise » zorla yurutulen iliski » pierre joseph proudhon » gobekle esnaflik korelasyonu » thehungersite com » sara » international football association board » yerel saat » abdullatif senerin parti kurmamasi » hic erkekle cikmamis kiz » hayatim bu bir kavun ama biz ona telefon diyelim » bu dahil butun genellemeler yanlistir » murray » arel universitesi » eser koker » dave murray » kahvehane televizyonunun onunden gecmek » gunun sozu » esekli ninni a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa