bugün
- gecenin şarkısı10
- dinsiz olmak14
- iremga da ki ga'nın anlamı22
- dubai çikolatası43
- herkesin atatürkçü olması22
- kötü davranan erkoya aşık olma sendromu15
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı90
- liseden sonra günyüzü görmemek16
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz43
- bir trans ile kanka olur musunuz18
- evlenmenin amacı nedir sorunsalı25
- şeytandan bile daha kötü insanlar14
- turşu yeme perileri14
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak10
- uludağ sözlükte hiç kötü insan olmaması12
- atatürk'ü görünce ağlayanlara allah akıl versin16
- sözlük yazarlarının çayları13
- esenyurt belediye başkanının gözaltına alınması30
- yiyip yiyip kilo alamamak10
- 194 hafta sonra mesaj atan kız18
- anahtar parti19
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici16
- anın görüntüsü17
- bik bik'in tapılası ayakları10
- ben onu adam ederim diyen kız15
- yürümekten keyif alınan caddeler11
- kelimelik12
- playstation 5 pro fiyatları11
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler18
- kadınların konuşmasının yasaklanması12
- tuvaleti temiz bırakmamak15
- queen ravennaya alınabilecek hediyeler8
- mehmet şimşek12
- görücü usulü evlenmek19
- g s'i ermeni uşağıdır11
- queen ravenna'nın halloween bayramını kutlamak14
- stres azaltıcı basit aktiviteler19
- diyete başlamak15
- peşini bırakmayan eski sevgili9
- ela gözlü yazarlar birliği15
- 7 yıl kumarhanede çalıştım soruları alayım36
- kuresel10
- sana ateşli geceler yaşatacağım diyen kız17
- osmanlı bir hanım olmak13
- billie eilish'in sahnede yaptığı hareket9
- sözlükteki şişko kadınlar10
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı28
- kombiyi açan sözlük yazarları9
- dünyanın yaşı11
- 65 yaşındaki sözlük abazanı14
şahsi görüşümde şu an en kötü noktası, x yapan y başlıklarının önüne geçilememesidir.
burada x, genel hatları ile toplum tarafından sevilen veya herkesin günlük hayatta yaptığı basit bir eylemdir.
y ise, cahil, aptal gibi hakaretlerdir.
bu başlıkları biri açar, hemen altında 15-20 entry girilir. sonunda büyük ihtimalle başlığı açan entry'sini siler ve ortada saçma bir başlık altında kendi kendine söylenen tipler kalır.
burada x, genel hatları ile toplum tarafından sevilen veya herkesin günlük hayatta yaptığı basit bir eylemdir.
y ise, cahil, aptal gibi hakaretlerdir.
bu başlıkları biri açar, hemen altında 15-20 entry girilir. sonunda büyük ihtimalle başlığı açan entry'sini siler ve ortada saçma bir başlık altında kendi kendine söylenen tipler kalır.
küfür etmenin, ( özellikle de olaylara ve durumlara değil, kişileri dolaylı yönden hedef alan küfürler ) -yasaklanmayla değil de yazar olabilmiş kişilerin biraz daha insanlaşmasıyla - kaldırıldığı bir sözlük daha ciddi ve eğlenceli olacaktır.
yazar olmanın verdiği hazla daha nice senelere diyorum.
yazar olmanın verdiği hazla daha nice senelere diyorum.
sığınacak bir liman gibi uludağ sözlük benim için.Geceninin sessizliğinde içimi dökebileceğimi,derdimi anlatabilceğim bir liman.Yoldan geçerken tanımadığınız insanların size tebessüm etmesindeki içtenlik ve içinizdeki sıcaklık gibi samimi bir yer burası.Hiç tanımadığınız bir teyzeye yardım etmek gibi.Onun 'saol yavrum'deyişindeki içtenlik gibi bir yer burası.Gece yatarken,bir de bizim mekana tıklayalım diyebileceğim kadar sahiplenilebilen ,riyasız bir yer burası.buranın adı uludağ sözlük çünkü.
bazen süper pratik bilgilerin bulunabileceği sıcak yuvamız. geyik kaynağımız.
an itibariyle sol framede bilgi fışkırması, beyin taşması yaşanıyor.
converse'nin* arkasına basmak ile ilgili görüşler...
sınavlara pole pozisyonunda giren öğrenci hakkında bilgiler...
sıçmayı osurukla ertelemek ile ilgili ip uçları...
cumadan çıkıp iddia bayisine giren müslüman ile ilgili tasvirler...
bulunabilmektedir.
an itibariyle sol framede bilgi fışkırması, beyin taşması yaşanıyor.
converse'nin* arkasına basmak ile ilgili görüşler...
sınavlara pole pozisyonunda giren öğrenci hakkında bilgiler...
sıçmayı osurukla ertelemek ile ilgili ip uçları...
cumadan çıkıp iddia bayisine giren müslüman ile ilgili tasvirler...
bulunabilmektedir.
ne zaman bir seyler yapmaya baslayacak merak konusu olan.
josef k 6051
july4th 706
cikarinbeniburdan 42
salca 40
yorumsuz.
josef k 6051
july4th 706
cikarinbeniburdan 42
salca 40
yorumsuz.
az önce 10 dakika boyunca sadece gri ekran çıkmış olan sözlük. hayırdır inşAllah dedirtip ikinci bir hack vakası mı diye düşündürtmüştür.
dışarıdan lezzetli bir aşure görüntüsü veren sözlük. içeriden nasıl görüneceğini merak ettiğim için üye olduğum yer. hayırlısı olsun.
herhangi bir telif hakkı mevcut değildir. dilediğiniz yazıyı dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.
hatta o kadar ki, sözlüğün kodlarına dair bir birikiminiz varsa, onu kullanmanızı engelleyen herhangi bir yasal sınırlama da mevcut değil.
salınmış çayıra geziyor bağıra bağıra.
hatta o kadar ki, sözlüğün kodlarına dair bir birikiminiz varsa, onu kullanmanızı engelleyen herhangi bir yasal sınırlama da mevcut değil.
salınmış çayıra geziyor bağıra bağıra.
imkansız aşklara tutulmuş bünyelerin içinden geçenleri kaleme aldığı, kimseye söyleyemediklerini bağıra bağıra söyledikleri tek yer.
Klonlanmış suçlamalarına çok uzun zaman maruz kalacak olan ,girilesi zaman öldürülesi ekşiden övgüyle bahsetmenin haram olduğu güzel yer.Yeni yuvamız.
1-2 gündür ara sıra kendini gösteren server problemlerinden bir süreliğine arındığını düşündüğüm oluşum.
netsozluk'ten illallah etmis bir cok yazar gibi bende uludagsozluk'ten faydalanmak icin geldim buraya.
orada da girilen tanımlardan birisi faşist ve yobaz yuvasıydı..
2 sözlük arasında pek bi fark yoktur..
göze carpan tek avantaj yönetimin şeffaf olmasidir.*
orada da girilen tanımlardan birisi faşist ve yobaz yuvasıydı..
2 sözlük arasında pek bi fark yoktur..
göze carpan tek avantaj yönetimin şeffaf olmasidir.*
ekşideki ona yobaz buna faşist şuna gerici buna ilerici deme mikrobunun bulaştığı canım sözlüküm.
önümüzdeki günlerde gammazlara daha çok iş çıkartacağı şimdiden belli olan oluşum.
an itibariyle entrylere girdiğimde soldaki entry sekmesini kaybolduğunu farkettiğim oluşum.
(bkz: noluyo lan)
(bkz: noluyo lan)
huzurlarında he-man'e seslenmek istiyorum:
senin de kırdığın naneleri, hominemleri unutmadık! unutturmayacağız!
iskeletor.
(ankh of iskeletor)
senin de kırdığın naneleri, hominemleri unutmadık! unutturmayacağız!
iskeletor.
(ankh of iskeletor)
bana ısrarla misyonumun farkında olduğumu söyleyen kurum, kuruluş vs.
açık söylemek gerekirse ekşisozluk yazar alımlarını açtığında bir daha buraya dönmem diye düşünüyordum, lakin orada yazar olup içeri girdikten sonra gördüm ki yazarlara sağlanan imkanlar ve rahat kullanımı açısından tabiri caize (bilmiyorum belki de vaciptir) şu aşamda bir kaç eksiği saymazsak, uludağ ekşiyi s*kip atar moduna girmiş durumda. sözlüğü hazırlayanlar bu hızla giderse yakında çok daha farklı konumda uludağ sozlukü görebiliriz bence...
başlık açılma hızından diğer girdileri okumama izin vermeyen sözlüktür. nereye, hangi başlığa gideceğimi şaşırmış olmakla beraber bünyede heyacan yaratmayı da başarmıştır.
themelerinden çok azının entry yazılan kısmı koyu renk olan sözlük.
bir erkek icin sozluk bayanlarinin girdigi entry'lerin hemen altina bos bos konusmaktan mutevellit entrilerle doldurup "hey yawrum ben de burdayim farket ha?" aksiyonunun yapildigi yerdir. ya da bir takim gereksiz alinganlik modelleri koyup onune "hey bi dakka bana bisey mi demek istedin" turunde entriler girmektir. ki bu insan modeli, yavsakliginin ustunu ortme ihtiyaci duymaksizin kulturel ortamdan iki sekans yakalayayim, sonrasi allah kerim zaten diyen erkeklerden olusur genellikle. bir diger genel ozelligi de gerizekali olmalaridir ki cok normal toplumumuzda bu, bambaska basliklarda islenmis bir konu. ayrica bir bakiniz mutehassisi olarak soylemek isterim ki bu bakiniz vermeme gerekliligini hissettigim bir basliktir. hemen o gereksiz alinganliklariyla, yavru ceylan bakislariyla pir pir konmasinlar "sozluk bayanlari, bir yavsak olabilirim ama benim de bir gururum var" edasiyla diye.
kadinlarin benzer beklentilerini erkeklerden daha degisik ve varyete icinde yansittiklari platformdur. ornegin bir leydi mode "ben bayanim bana fin fin davranin" nidasi vardir, "ic camasiri hic giymem zaten seemem" yazani vardir. onlarin beklentileri genellikle arkasina entry hunterlik yapmak suretiyle degil ikinci yavsak sozluk erkegi tipinin mesajlasma fasilitesini kullanisiyla doldurulur ve surec ilerler.
ikinci yavsak sozluk erkegi tipi saman altindan su yurutendir. genellikle mesajlasma fasilitesiyle bayanlarin kalbinde taht kurmayi amaclayan bu insanlarin ortak ozelligi hemen "aksiyona gecme" cagrilaridir. alinan ikinci ya da ucuncu mesaj "hadi gelsene tahtakalede kabotaj bayrami kutluyoruz", "cep telefonunu versene" gibi seylerdir. bu denemeleri cok kisi uzerinde yaptiklarindan sonuc almamak onlari yildiran bir sey degildir. simdi burdan kimsenin ismini bagirmak istemem elbette bakiniz bakmayiniz.
bu platformda tecrube de buyuk rol oynamaktadir. ornegin yeni bir kullanici cindy nickinde bir baska kullaniciya "ay ne sirin seysin sen oyle * ))" seklinde bir mesaj gonderdigi zaman nasil bir hata yapmis oldugunun bilincinde degildir. zaman icinde abilerinden ve ablalarindan teknikleri ogrenecek ve daha fazla takdir gorecegini sandigi bos bos entry girmek ve hey bebek bana ilgi goster cagrilari yapmak taktiklerini gelistirecektir.
onune gecilmesi gereken bir mevzu mudur tartismasi sozlukle ilgili insanlar tarafindan az da olsa yapilmis bir seydir. bunun onune gecmek olasi degildir, yok onu ucuralim bunu kaciralim gibi sacma bir yaklasim da dusunulemez. hayatin her alaninda gordugumuz bu insanlarin birinci modeli sozlukte entrileriyle kirlilik yaratmaktadir sadece bence ve bana batan kismi da budur. elalemin cinsel organi beni bu noktada germistir, bunaltmistir, spontane entriler kusturmustur.
özellikle geçen bir sene içinde çoğunluğun arz ve talebi doğrultusunda kerhane platformuna dönüşmüş ve bu isimle tanımlanması gudik görünen konsept, sözlük işlevi, ve ceterası.
kadinlarin benzer beklentilerini erkeklerden daha degisik ve varyete icinde yansittiklari platformdur. ornegin bir leydi mode "ben bayanim bana fin fin davranin" nidasi vardir, "ic camasiri hic giymem zaten seemem" yazani vardir. onlarin beklentileri genellikle arkasina entry hunterlik yapmak suretiyle degil ikinci yavsak sozluk erkegi tipinin mesajlasma fasilitesini kullanisiyla doldurulur ve surec ilerler.
ikinci yavsak sozluk erkegi tipi saman altindan su yurutendir. genellikle mesajlasma fasilitesiyle bayanlarin kalbinde taht kurmayi amaclayan bu insanlarin ortak ozelligi hemen "aksiyona gecme" cagrilaridir. alinan ikinci ya da ucuncu mesaj "hadi gelsene tahtakalede kabotaj bayrami kutluyoruz", "cep telefonunu versene" gibi seylerdir. bu denemeleri cok kisi uzerinde yaptiklarindan sonuc almamak onlari yildiran bir sey degildir. simdi burdan kimsenin ismini bagirmak istemem elbette bakiniz bakmayiniz.
bu platformda tecrube de buyuk rol oynamaktadir. ornegin yeni bir kullanici cindy nickinde bir baska kullaniciya "ay ne sirin seysin sen oyle * ))" seklinde bir mesaj gonderdigi zaman nasil bir hata yapmis oldugunun bilincinde degildir. zaman icinde abilerinden ve ablalarindan teknikleri ogrenecek ve daha fazla takdir gorecegini sandigi bos bos entry girmek ve hey bebek bana ilgi goster cagrilari yapmak taktiklerini gelistirecektir.
onune gecilmesi gereken bir mevzu mudur tartismasi sozlukle ilgili insanlar tarafindan az da olsa yapilmis bir seydir. bunun onune gecmek olasi degildir, yok onu ucuralim bunu kaciralim gibi sacma bir yaklasim da dusunulemez. hayatin her alaninda gordugumuz bu insanlarin birinci modeli sozlukte entrileriyle kirlilik yaratmaktadir sadece bence ve bana batan kismi da budur. elalemin cinsel organi beni bu noktada germistir, bunaltmistir, spontane entriler kusturmustur.
özellikle geçen bir sene içinde çoğunluğun arz ve talebi doğrultusunda kerhane platformuna dönüşmüş ve bu isimle tanımlanması gudik görünen konsept, sözlük işlevi, ve ceterası.
gitgide başlık çöplüğüne dönecek olan sözlüktür. bir olay hakkında yorumları, görüşleri 2-3 başlığa sığdırmak varken, her dikkat çekmek isteyen yazar bir başka başlık açmaktadır. yazık olacaktır. sözlüğe sahip çıkalım.
bana ilkokul+ortaokul+lisede türkçe ve edebiyat hocalarımın öğretemediği, dahi anlamindaki de ayrı yazılır kuralını, burada 1 ayda öğretmiş oluşumdur.
kim demiş gerçek hatta işlevselliği yok bu sitenin diye. Halt etmişsin sen.
tabii bu konuda, hata affetmez gammazlara, çalışkan modlara, çok büyük sabırlı narpiz cigneyen yilki ati'na teşekkürü borç bilirim.
kim demiş gerçek hatta işlevselliği yok bu sitenin diye. Halt etmişsin sen.
tabii bu konuda, hata affetmez gammazlara, çalışkan modlara, çok büyük sabırlı narpiz cigneyen yilki ati'na teşekkürü borç bilirim.
yazar kisvesi altında botların bulunduğu sözlüktür. bu botlar entry'nin içeriğine bakmaksızın rastgele eksi oylama yaparlar. bot olduklarından dolayı da yazara mesaj atıp arkadaşım bence yanlış düşünüyorsun. öyle değil böyle olacak diyemezler. ama japon mühendisler bununda üzerinde çalışmaktalar. en kısa sürede yeni versiyonuyla entry oylama dünyasında bir çığır açacaklar.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar