ucuz etin yahnisi yenmez 

kapat
  1. ucuz ürünler kalitesizdir ve çabuk eprir, ilerde sorun çıkarır minvalinde bir söz.

az biraz halkla ilişkiler okuyan bilir ki ucuz olan şeyler basit görünür ve insan ilişkilerinde ilk dikkat edilen şey kişinin iç dünyası, en sevdiği renk falan değil dış görünüşüdür. yanisi; paket önemlidir.

bertrand russell da "kişinin çevresindeki "diğerleri"nden daha fazla kazanmak istemesinin nedeni, diğerlerinin onun hakkında konuşacaklarıdır" der. refah düzeyinden ziyade başkalarının hakkımızda konuştukları önemlidir. ben gidip plasma tv yeni çıktığı dönemlerde onun fiyatının bir yıl sonra düşeceğini bile bile gidip ilk çıktığı zaman alıyorsam bu benim teknoloji merakımdan değil, çevremdekilere plasma tv aldım cümlesini kurabilmem içindir. kendimize karşı dürüst olalım.
    #567796 (kaptan arka kapi, 23.08.2006 00:57)
  2. (bkz: ucuz etin yahnisi yavan olur)
    #571350 (lazy pigeon, 24.08.2006 03:31)
  3. (bkz: her kuşun eti yenmez)
    #571354 (doksanüç, 24.08.2006 03:35)
  4. (bkz: ucuz et tencere dibi yakar) *
    #1314526 (serbest radikal, 17.02.2007 02:53)
  5. (bkz: pahalıdır var hikmeti, ucuzdur var illeti)
    #1314539 (lionheart, 17.02.2007 02:58)
  6. yavan da olur diyorlar onun için.

valla ben diyenlerin yalancısıyım.
    #1314588 (InsomniaC, 17.02.2007 03:24)

© 2008 - uludağ sözlük

ucuz etin yahnisi yenmez başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ucuz etin yahnisi yenmez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ucuz etin yahnisi yenmez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayatinda hic uzay mekigine binmemis zengin » kalkik horoz » ulkenin yavas yavas fetocularin eline gecmesi » cobanin aysun kayaci ya cevabi » turklerin dunyaya kazandirdiklari » neden kendi meslegini yapmiyorsun » fatih tekke » 3 4 5 ucgeni » murathan mungan » askimla erir misin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci