the butterfly effect 2 

kapat
  1. 2007 yılında vizyona girecek olan the butterfly effect filminin ikincisi

http://www.butterflyeffectmovie.com/

bu da fragmanı

http://www.youtube.com/watch?v=_EkyfOitKIQ +
    (city walk, 02.09.2006 13:43)
  2. devam filmi şeklinde olmayacak olan filmdir. benzer bir kaderi bu kez eric lively paylaşacaktır. kazada ölen sevgilisi rolündeki erica durance' i kurtarmak için ilk filmdeki yolu izleyecektir.

fragmanında filmi özetleyen söz ise,

"can you change your past without destroying your future"

ayrıntılı bilgi:

http://www.imdb.com/title/tt0457297/
    (fth, 02.09.2006 13:59 ~ 14:05)
  3. ilk filmi kadar basarili olursa klasiklerden olmaya hak kazanacak film.
    (spiritualized, 02.09.2006 16:10)
  4. ilki neydi ki ikncisi ne olsun tarzında film.
    (grand ekinoks, 02.09.2006 16:11)
  5. çok sağlam olan filmlerin devamlarının çok riskli olduğunu düşünerek pek bir beklenti içine girmeden izlediğim the butterfly effect filminin devamı niteliğinde olan film.. şöyleki; konu gerçekten yine orjinal ama ilkinin neredeyse kopyası(günlüğe bakarken ki devreye giren efekt bile aynı, tek bir farkla bu defa resime bakıyor). ticari yönünün ağır bastığını hissteriyor film.. ayrıca kadro da tamamen farklı.. kısacası çok bir şey beklememek lazım.. ama tek olumlu durum; öyle veya böyle film sıkmıyor, yine sonuna kadar izlettiriyor..
    (mesqoo, 09.10.2006 17:51)
  6. birincisiyle alakası olmayan izlemeye deymeyecek izleyeni büyük hüsranlar içine iten film.
    (marla singer, 18.11.2006 21:33)
  7. vizyona girmeyecek(hatta girmemiş) ve fakat dvd'si edinilip * izlenebilecek film. ilkinin kopyası imiş. bunu da duyuralım.
    (goril bas, 08.12.2006 16:23)
  8. birincisinin efsaneleşmesine engel olan devam filmi. bu kadar mı kötü yapılır bir devam filmi. bir-iki günde çekilmiş hissi uyandırıyor film. ayrıca gündüz kuşaklarında yayınlanan kahramanın süper köpek, süper kedi olduğu çocuk filmlerine benzemiş filmin sonu.
    (yalnis, 09.12.2006 11:59)
  9. yurdum insanının, diğer filmler gibi beş kuruş harcamadan eline geçirdiği kopya dvd ile izleyip deliler gibi eleştirdiği film. "yok hayatında film mi çektin ?" demek gelir insanın içine.
    (bkz: seyirci olmadan yönetmen olmak)
    (sehir zorbasi, 11.12.2006 04:09)
  10. bir filmin devam filmi olması için illa ki "kill bill"'de yapıldığı gibi aynı karakterler üzerinden gitmesi gerekmez bence, konuyu da birebir işliyorsa film -en basitinden final destination.. farklı ölüm türleri, aynı konsept- bence devam filmidir.. -benim görüşüm-

filmin bir an bir devam filmi olduğunu unutalım, ilk filmi hiç izlemediğimizi varsayalım.. film güzel.. izlemeye değer..

filmin bir devam filmi olduğunu unutmayalım, film yine güzel lan.. yine ilgiyle izlenebilir..

e neyi eleştiriyoruz? -eleştirmemeyi eleştirmek mantıksız, güzel film işte, izlesen pişman olmazsın..-
    (hidrojen, 17.12.2006 13:07)
  11. fragmanından ne kadar kötü bir film olduğu anlaşılan film. keşke ilk filmdeki ana karakterimizin babasının yaşadıkları anlatılsaydı, ilk filmin üstündeki sır perdesi çözülebilirdi.
    (diyonsos, 31.12.2006 00:13)
  12. çıkış noktası sebebiyle ikincisinin çekilmesi saçmalık, sanırım bunu yapımcılar da biliyor olmalılar ki ilkine göre daha basit bir hikaye ve oyuncu kadrosu seçilmiş. tek amaç ilk filmin etkisiyle bir kaç kuruş daha fazla kazanmak olmalı. yoksa "evrende bir kelebeğin kanat çırpışının bir çok olayın seyrini değiştirmesi" * ana felsefesiyle ve fotoğraflara bakarak burnu kanayan, aynı travmaları yaşayan bir insanoğluyla sürüsüyle kelebek yaratabilir ve etkisi senaryolaştırılır.
    halbuki ilk görüşte "amanın ikincisi çıkmış!!" deyiverip, balıklama dalıyor insan cdye. olmamış diyor, bir daha da olmamasını temenni ediyorum. *
    (don kişot, 31.12.2006 01:41 ~ 01:42)
  13. tamamen ilkinin kopyasi olup sadece kisilerin farkli oldugu ,filmin sonunda ucuncusunun de cekilecegi izlenimi veren* ilkini aratan devam filmi.
    (melezmacir, 14.01.2007 22:58)
  14. 2003'te gösterime girdikten sonra epeyce bir hayran kitlesi oluşturmuş, sağlam gişe yapmış the butterfly effect filminin rüzgarını kullanmak isteyen kötü devam filmi.yeni filmde ne ilk filmin yönetmeni ne de ashton kutcher var.gereksiz devam filmleri listeme şimdiden girmiştir.
    (resul balay olmak, 14.02.2007 00:16)
  15. izlenmesi zaman kaybına neden olacak ticari bir film.
    (atorocks, 29.03.2007 23:46)
  16. 1.si imdb den 9 puan aldıktan sonra 2.sinin 4,5 te kaldığını görünce izlemeye gerek olmadığını düşündüğüm film.
    (KeviN, 11.04.2007 18:33)
  17. izlediğim en salak film. ya ben lan neyse bişey demiyorum.
    (Sıfırın Altında, 25.08.2007 13:42)
  18. bir filmin ikincisi çekilirde, bu kadar kötü mü olur, dedirten film.birde 3 ü çekilecekmiş.aman kalsın istemeyiz boşuna çekmeyin.o filme gidecek olanın aklından da şüphe ederim.*
    (karanlikta gizlenmis isik, 09.11.2007 02:24 ~ 02:26)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» issizlik krizi » her sikim hiyar diyene bir avuc tuzla gitmek » eses taraftari porsuk canavari » kanser » iyi geceler sozluk » rizeli olmak » abazanov kardesler » 16 mayis 2008 eskisehirspor diyarbakirspor maci » sanctum 666 » mazosizm » biraz eglenmek ister misin tatlim » hop osurup hop kalkmak » goksu » www2 » hop dedik ayhan » kurban keserken kendini yaralamak » sanitabant » gassal » dugun sarkicisi » radio fg » otobuste ereksiyon olmak » amacindan saptirilmis icatlar » the joker » yasaklamak yasaktir » tolga yildiz » kizin ikinci kez bakire cikmasi sonrasi diyaloglar » mor ve otesi » idiot » gobekle esnaflik korelasyonu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa