sahsen ben ole hissettim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yabanci bir adam hissettim kendimi
  2. sahsen
  3. ben sahsen kendim
  4. ben sahsen bizzat kendim
  5. garantisi sahsen benim
  6. sahsen papaya karsiyim
  7. ben erkek olsam sahsen derdim
  8. sahsen sahsimdan nefret edeyyim
  9. ancak sahsen yapilarak bilinebilecek seyler

© 2008 - uludağ sözlük

sahsen ben ole hissettim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sahsen ben ole hissettim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sahsen ben ole hissettim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» msn de sevgiliyi beklemek » jan devrim » eren keskin » tretuvar calismasi » bir kadinin en masum oldugu an » sozcu » olasilik » siz de mi seriatcisiniz be » ask bekletir » noi albinoi » cakma yahudi » mehmet ali aybar » uludag sozluk pkk balonundan basliklar » ece erken » haris alexiou » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » sag bilege tecavuz eden parcalar » tovbe » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » kucuk istanbul » rahmetli ozal i unutamamak » badlik amiri » hayat fatal i neden yoruyorsun » tori amos » ucuncu dunya savasi guncesi » lulu » yeni alinan pc yi cokertmek » age of mythology titans » bugun secim olsa ataturk un kazanma ihtimali » turk solu