sur le fil 

kapat
  1. yann tiersen in piyanoyla çalınmış inanılmaz güzellikteki parçası. dinlenmesi kesinlikle tavsiye edilir.
    #2051250 (lorek, 01.08.2007 16:23)
  2. le fabuleux destin d amelie poulain'in ost'larından. en iyisidir nezdimde.

bunu madrid konserinde çalmış, kemaneyi de parçalamıştı tiersen abimiz. (madrid 2006)
    #3690869 (her deliye tas atan kuyu, 20.07.2008 10:27)
  3. zor anların müziği. hani şu kelimelerin boğaza düğümlendiği ifadesi zor anlar.
    işte tam o sırada sur le fil çalsın. evet, madem anlatamıyorum öyleyse hep sur le fil çalsın. her dakika, her an sur le fil ile aksın. ve bende huzur içinde susayım.
    hiçbir şey böylesine insan ruhuna denk düşen, tasviri zor hadiseleri bu denli güzel kılamaz. bu şarkı dahilinde anımsarsınız şu geçmişi... üzülürsünüz belki, pişmanlık da vardır belki.
    ama işte bu müzik...
    o anın her daim fon müziği gibidir.
    yakar, yorar ve en acısı fena halde yıkar.
    #3766072 (roark, 03.08.2008 22:37)

© 2008 - uludağ sözlük

sur le fil başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sur le fil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sur le fil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rte nin devrimci oldugu gercegi » kutsi » ramazanda gidalara zam gelmesi » cikolata fondu » a rush of blood to the head » dalak » isik hiziyla entry silmek » guzel kizin boku pembe olur » rafet el roman in sapka takintisi » idris a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games