steve o 

kapat
  1. manyağın önde gidenidir. kıçına et bağlayıp timsahlarla dolu bir nehrin üzerinde, bir halata asılı geçmeye çalışmışlığı, dilini ıstakoza'a vermişliği, ralli arabasının üzerinde, araba hoplaya zıplaya giderken dövme yaptırmaya çalışmışlığı vardır. ayrıca narsist denebilecek bir arkadaştır kendisi. zira sırtına, tüm sırtını kaplayan bir resmini dövme olarak yaptırmıştır..
    (sciende, 23.09.2006 16:54 ~ 16:56)
  2. myspace te bir numarali kaçik olan çilgin kişilik.
    (durzupasa, 31.01.2007 20:54)
  3. geçtiğimiz günlerde şehirlerarası bir uçakta joint yapıp içtiği için gözaltına alınan jackass şahsiyeti.
    (Crusty, 15.03.2007 15:23)
  4. kendisi, hareket halindeki trenin ardında anadan doğma koşarak insanları ürkütecek kadar maldır.*
    ayrıca (bkz: mazoşist) + (bkz: tanga)
    (adein elessa, 12.09.2007 19:51 ~ 19:57)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» zarife » hava soguk » 23 nisanda mese palamutu yiyen cocuk » berlin in mimari eserleri ve muzeleri » liberal sol » dolmabahce sarayi » deprem olunca klavyeye kosmak » sevgilisi olmayanlarin yapmasi gerekenler » her turk asker dogar » sovalye gul un vazifeleri » carefree » muhasebe » pertek in tarihi eserleri » encam » most improved player » charizard » kahveyle olay yerine gelen hollywood polisleri » chivas regal » memati bas » penis kardesligi » ihtiyarlar heyeti » alevi sozluk » roket takimi » alternatif rte digiturk diyaloglari » ian somerhalder » eternal years on the path to the cemetary gates » emre asik » 1 ay icinde parti kuruyorum » umut kuzey a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa