sizi seviyorum 

kapat
  1. yaşça büyük, saygı duyulan bir kişiye karşı sevildiğini belirtmek için söylenen söz. ya da birden çok kişiyi aynı anda bulmuşken söylenebilecek söz.
    #3415641 (arabaciarabayatasget, 19.05.2008 01:09)
  2. riyakarlığın tavan yaptığı popüler kültür sözü. bir çok sanatçı(!) konserlerinde kendisini dinlemeye gelenlere bu sözü söyleyerek aklı sıra prim yapmaya çalışır. halbuki biz konser esnasında ''sizi seviyorum'' diyip kuliste ''kim bu .rospu'' diyenleri de biliyoruz.dürüst ol canımı ye arkadaşım dimi?
    #3415677 (neokurumneyazarim, 19.05.2008 01:15 ~ 01:16)

© 2008 - uludağ sözlük

sizi seviyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sizi seviyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sizi seviyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kahvalti » suhte » bir kizin eline vermek » wikipedia da turklere yapilan saygisizlik » metalci oldugu halde abazan gezen erkek » yaran fikralar » sevilmek » codename kids next door » ofsayti anlamayan kadinlar » vienetta a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci