sen unutma beni 

kapat
  1. ayna grubunun insanin darma duman eden belkide en iyi parcasi.sözleri ise:*
    son deminde akşam merhaba dostum hüzün
    yalnızım yine yalnız nerdesin iki gözüm
    böyle mi yaşanır ayrılık acısı
    gözlerimden anla yeter...
    gel de al canımı alda kurtulayım
    ayrılık ölümden beter...

sende unuttum hayalleri
    sende unuttum sevilmeyi
    bari sen unutma beni
    sende unuttum ümitleri
    sende unuttum ben herşeyi
    bari sen unutma beni...

yüreğimin kıyısına vurdu minicik dalga
    tutmalıydım tutamadım kendimi
    bi canım var feda etsem sevdamı bilemezsin
    bi anım var anlatsam önünü göremezsin
    herkes unuttu gitti bende unuttum herşeyi
    bari sen unutma beni...
    #749518 (mulayim, 17.10.2006 22:24)
  2. 1998 tarihli dön bak aynaya albümündeki bir şarkıdır. söz erhan güleryüze müzik ise erhan güleryüz ile cemil özerene aittir. klibi ahanda şurdan izlenebilir.

http://www.youtube.com/watch?v=v9bXnhEaO9M +
    #749718 (alpiloji, 17.10.2006 22:55 ~ 29.11.2006 14:00)
  3. (bkz: severek ayrilanlar)
    #2363179 (Kajmer, 22.09.2007 23:14)
  4. (bkz: kornea erhan ve kornea cemil)
    (bkz: zaga)
    #3678069 (zoborey, 17.07.2008 17:56)

© 2008 - uludağ sözlük

sen unutma beni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sen unutma beni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen unutma beni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tatilde calismak » ask ayirir » yaran facebook gruplari » ask yaralar » max payne » bekaret onemsizdir diyen kiz » aysengruda » can yucel cevirisi » sehit annesi olmak » erotofobi » oyla beni oyla beni oyla beni » sinirli internetin ortak kullanilmasi » red alert 2 » uypaciyakoverbeni » ruyada uyuyamamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sarma sigara » desmodus rotundus » musaaden olursa ben gidiyorum » h h holmes » amigurumi » le fabuleux destin d amelie poulain » guney kore » sir isaac » heroes » dudut » uyumadan once the bards song dinlemek » camii manzarali ogrenci evi » lise yillari » bugun secim olsa ataturk un kazanma ihtimali » abidas