sebastian bach 

kapat
  1. skid row'un eski solisti. geçtiğimiz günlerde angel down adında bir albüm çıkarttı. albümde axl rose da bir kaç şarkıda bach a eşlik etmiş. mükemmel sesi, harika canlı performansıyla muhteşem bir insandır.
    (slasher, 23.12.2007 09:36)
  2. (bkz: john sebastian bach)
    (wolfshade, 23.12.2007 10:19)
  3. "rock'a asıgım. tıpkı tenis raketiyle gitar calıyormus gibi yapan 12 yasındaki bir velet gibi."
    (corpsebride, 16.01.2008 20:04)
  4. hayran olunası bir adamdır. her ne kadar feminen ve yumuşak hatlı bir tipi olsa da eve alıp beslemek isteyeceğiniz kadar hoştur.

sesi de ayrı bir konudur.

(bkz: quicksand jesus)
    (karin, 08.05.2008 15:00)
  5. gilmore girls adlı dizide oynayarak karizmayı çizdirmiş olsa da, sıkı heriftir.
    özellikle 90 lı yıllarda bebek gibi yüzü ve ipek saçlarıyla hayallerimizi süslemişti.
    (peizerat, 08.05.2008 15:18)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dans » sozluk ben bugun gazete okudum » nukleer savas » merhaba ankara zirvesi » guzel giyinmeyi marka giyinmek sanan zihniyet » kendini yaktirmak kullerini bogaza dokturmek » alkollu icki satisini duzenleyen yasa » kizlara 10 uzerinden puan veren insanlar » sulu kuru karistirip iciyorum » kayip mavi cocuklar » flugtag » sebnem le fatih » championship manager da edit yapmak » agri nin tarihi eserleri » manita lafinin kokeni » mdk47 » ben tek siz hepiniz » hazreti muhammed yasasaydi olabilecekler » armut » savsat » winchester » sevdiye » birinin kanina girmek » dovme yaptiranlarin omur boyu cenabet gezmesi » kocaeli » seytan » borcu » saat 3 karni ac olan gelsin zirvesi » muslum kosker a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa