gvb 

kapat
  1. "gülücük var burda" olarak okunan * şeklinde gösterilen sözlük sımaylisi.*
    (sonsuzeksibir, 14.03.2008 22:19 ~ 15.03.2008 18:31)
  2. ''smiley was here'' den daha sıcak ve kulağa anlamlı gelen ** gülenyüz kısaltması.

''smiley was here'' deyince sanki '' gülücük burdaydı ama işte taze bitti, artık yok geçmiş olsun'' der gibi oluyor, halbuki ''gülücük var burda'' öyle mi? değil. ''gülücük senden önce de burdaydı, senden sonra da olacak, o her daim burda'' anlamını hissettiriyor. daha mutlu ediyor insanı nitekim. **
    (kumtozu, 15.03.2008 15:47)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ask sokagi » bunalima sokan cocuk hikayeleri » efes beer fest » yalanci romantik » arwen » edouard herriot » ben denedim korkmayin » ankara 11 sulh ceza mahkemesi nin reklam yapmasi » martin keamy » coca cola yazisinin tersinden okunusu » islak hamburger » ilk ask » server durumu » ankara 5 inci sulh ceza mahkemesi » penis lokantasi » diger turk cumhuriyetleri ile federasyon kurmak » pembe boklu kizlardan beklenmeyen hareket gelmesi » tutak in tarihi eserleri » naile abla » oldun sen » jakuzide osurmak » cehennemden gelenin soyleyecegi ilk sozler » tanri turk u korusun » bayan parfumuyle karisan sigara kokusu » sex pistols » dicle nin tarihi eserleri » kayserispor » visne » kirklareli a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa