pandik 

kapat
  1. "sağ el avuç içinin hedef popoya değdirilmesi "ile açıklanabilecek taciz faaliyeti.
    #31370 (komandost, 21.01.2006 22:07)
  2. en kalitelisi sağ el orta parmak ile yapılan eylem...
    sağ el orta parmağı, gerek uzunluğu gerekse kuvveti açısından tercih edilir... hedef alınan popoya arkadan yada yandan yaklaşılarak, makat tutturulmaya çalışılır... makat bulunduğunda orta parmak şiddetle bölgeye bastırılır... eylemin kalitesini arttırmak için orta parmak baskı uyguladığı anda titreştirilmelidir...
    pandiği yiyenin zıplaması ve koşmaya başlaması etkiyi azaltacak unsurlardır...
    #71812 (ferrole, 17.02.2006 13:46)
  3. altay oktem $iiri.

bütün öğrendiklerimizi yalanlayan
    koyu bir sis perdesiydi
    tenimi yalayıp duran pürtüklü dili

seri cinayetler işliyorum kimse inanmıyor buna
    traş oluyorum örneğin, yüzümü yıkıyorum
    rastgele ateş ediyorum insanlara
    kemiklerimi tırmalıyor içimde hırçın bir kedi

bir sigara yakar gibi yapıyorum, gerçekten de
    kendimi korkunç inandırıyorum buna
    beyaz kaygan ellerin hala boğazımdaymış gibi
    gülümsüyorum bakıp bakıp ıslak bacaklarına

yemin ederim aşk değil bu, sevişme hiç değil
    özlemle ilgisi yok, korkuya da uymuyor...

geriye bir tek pandik kalıyor
    #835613 (ceviz agaci, 09.11.2006 14:52)
  4. çocukluk döneminin vaz geçilmez geyiği

hayat tekerrurlerden ibarettir.
    #835719 (unsal, 09.11.2006 15:17)
  5. miskette bir atış stili.
    #1029264 (sally, 20.12.2006 22:50)
  6. her dilde karşılığı olduğunu sandığım aksiyon. bildiğim ve olayı en iyi açıklayan tabir olarak en hoşuma gideni ise italyanlarınkidir ki türkçemizde karşılığı '' olu el ''dir. *
    #2217452 (basri, 28.08.2007 18:53)
  7. (bkz: pendik)
    #2237991 (alpiloji, 31.08.2007 21:45)
  8. çocukluk yıllarının en zevk veren hareketidir. hele hele bir kızın bir kıza yapması daha da zevklidir. insanı neşeden neşeye gark eder. bir de pandik attıktan sonra, karşıdakinin fatal bakışları karşısında, yalak yalak gülerseniz daha da zevke gelirsiniz.
    #3705017 (sonika, 22.07.2008 23:33)
  9. her dişi bünyenin hayatında en az birkez karşılaştığı taciz türü.
    hatta bazen en sevdiğinizden gelir.
    (bkz: sevgiliye pandik atmak).
    #3705045 (no tengo lugar, 22.07.2008 23:37)
  10. cinayet sebebi.
    #3705058 (talihsiz sokak kedisi, 22.07.2008 23:38)

© 2008 - uludağ sözlük

pandik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pandik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pandik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erotomani » tas » dadaizm » 12 mart 1971 » trevanian » firedod » verbal » mistik sanrilar » sherry stringfield » urolagni » i melih gokcek » yasamak icin oldur » haldun taner sahnesi onu » kawakita saruin » felis domesticus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hela yerine bela diyen yasam formu » duellonun kurallari » hospitalizm » eidetic imge » halit akcatepe » emo turkey » haybeden gercekustu ask » uyku felci » ideal kiz » memati bas kafamiza sik » hayalleri ertelemek » ayhan akman » victoria » volkan demirel » borsa