nihavend 

kapat
  1. türk sanat müziğinde bir makamdır
    (mintiminti, 08.03.2006 01:12)
  2. musiki makamıdır ayrıca benimdir.

nıhavend makamı bir eser örneği;

bir ihtimal daha var,o da ölmek mi dersin?
    söyle canım ne dersin?
    vuslatın başka alem,sen bir ömre bedelsin
    sukut etme nazlı yar beni mecnun edersin
    vuslatın başka alem,sen bir ömre bedelsin.(beste:osman nihat akın)
    (nıhavend, 23.04.2006 01:02)
  3. çaylak modunda olan yeni uuser * *

(bkz: ulu manifesto)
    (haznedaroğlu, 09.05.2006 14:09 ~ 14:10)
  4. (bkz: nihavend mucize)
    (endless, 15.01.2007 20:19)
  5. hem hüzünlü hem delisek bir melodidir.
    (brunglace, 22.02.2008 19:52)
  6. (bkz: yıldızların altında)
    (hodri meydan, 22.02.2008 20:03)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» jesse james » mustafa kemal ve tam bagimsizlik yuruyusu » bakla fali » igde kokulum » hande ataizi » annenin masa ustune birakabilecegi notlar » gida krizi turkiye icin firsattir » katip sadi » astronomy » what a feeling » dugun sarkicisi » 4 8 15 16 23 42 » denizi duyuyorum yine » hasret kalmak » vaudeville for vendetta » vahsi insanoglu » kizlik testi » eskisehirspor » adam sandler » sigaranin aile icinde mesrulasma sureci » number eight » kill for you » iyi ki varsin » yedi ogut » insanin buyudugunu anladigi an » bosluktasallananadam » biometrik resim » turk standartlari enstitusu » kamyon ceker 10 20 ton gonlum ceker paris hilton a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa