liam neeson 

kapat
  1. 1952 doğumlu irlandalı aktör.
    kanımca en iyi oyunculardan birisidir.yer aldığı filmlerdeki duruşu ve uslubu ile beni kendisine hayran bırakmıştır.özellikle schindlerin listesi filminde canlandırdığı oscar schindler karakteri ile bence şimdiden sinemanın unutulmaz oyuncuları arasına girmeyi hak etmiş oyuncudur.
    ayrıca yine dünyaca ünlü edebiyat esri olan sefiller in sinema filminde Jean Valjean rolüyle son derece başarılı bir iş çıkartmıştır.
    (msd, 27.03.2006 02:40)
  2. neredeyse oynadığı her filmde bir şekilde ölmeyi başaran irlanda asıllı aktör.
    fena halde fidel castro'ya benzemektedir.

neeson:
    pics.livejournal.com/obi_wansgirl/pic/0002z41p
    http://www.cinoche.com/im...lites/2005/liamneeson.jpg

castro:
    http://www.banderasnews.c...0512/images/mexaffair.jpg
    kangwaw-cyber.blog.m3-access.com/albums/2006/06/Fidel-Castro.jpg
    (halit ayarcı, 05.11.2006 21:37 ~ 06.11.2006 04:55)
  3. 2009 yılında gösterime girecek olan lincoln adlı filmde, amerika' da köleliği kaldıran amerikan başkanı abraham lincoln' u canlandıracak olan irlandalı aktör.
    (abberline, 16.03.2007 14:41)
  4. iri yarı uzun boylu olmasına rağmen iyi aktörler sıralamasında hep ilk ondadır.özellikle tarihi kişilikleri canlandırmada çok başarılı olan bu karizmatik abimizin micheal collins performansı mutlaka izlenmelidir.
    (sex files, 08.12.2007 13:35)
  5. sanat dünyasının en karizmatik oyuncusu.
    (hebeley episode II, 08.05.2008 23:59)
  6. abraham lincoln ü abrahamdan daha iyi oynayacak adamdır.
    (hebeley episode II, 08.05.2008 23:59)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kanalturk un akin ipek e satilmasi » majida el roumi » bolerek icki satisinin yasaklanmasi » amme intizami » kalcasinda ben olan kizlar » oilrig » decir » asi » burger king tikla gelsin » galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » yaran tespitler » dinozor » davul tokmagiyla polis dovmek » adana demirspor » sey » universiteye olan ozlem » hizmetici egitim » oz cimbomlu sezgin » itiraf com » gittin » bir ezigin gunlugu » madde » uc magnum cubuguna josh holloway verilmesi » yagmur » uludag sozluk facebook grubu » kuymak » iskender » mdk47 » eva longoria a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa