taken 

kapat
  1. Dahi yönetmen Spielberg imzalı bilim kurgu dalında yapılmış en iyi dizilerden biridir.
    Uzaylıların insan ırkı üzerinde yaptıkları "doğal" seleksiyon uygulaması üzerine kurulmuş efektlerle bezenmiş ve bir grup insan üzerinden anlatılmış başarılı bir hikayesi vardır. türk televizyonlarında geçen sezon yayınlanmış ve yayınlayan kanal (bkz: kanal d)tarafından yayın saati ve günü sürekli değiştirilerek katledilmiştir.
    #207681 (cassandra, 03.05.2006 00:30 ~ 00:34)
  2. married * kadar olmasa da o anlama yakın bir çevirisi vardır.şu anlamlara gelir bu ingilizce kelime:

- aşığı/aşık olduğu biri var
    - sevgilisi var
    - sahibi var
    - sapı var
    - damı var
    - kavalyesi var
    - tokmakçısı var
    - metresi var
    - gönül eğlendirdiği biri/birileri var
    - kalbi boş değil
    - asılmayın bu kıza/erkeğe.. gidin kendi kendinize asılın
    - avcunuzu yalarsınız o başkasını seviyor
    - gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsun
    - arkadaşımın aşkısın
    - seni kimler aldi ?
    #2472497 (e fe, 15.10.2007 14:01)
  3. ülkemizde 96 saat adıyla vizyona girmiş ve sevdicekle bayıldığım 22 milyona sonuna kadar değen, haftasonuma renk katan çok güzel bir film.
    #3386746 (leblebi tozunun hastasiydim, 12.05.2008 11:11)

© 2008 - uludağ sözlük

taken başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. taken ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu taken nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» resul balay » yuzbeyuz » jonathan matias urretaviscaya da luz » yanlislikla bayan tuvaletine girmek » pol der » oklava ile adam dovme sanati » buyudukce hayatin boka sarmasi » ceketi cikartiktan sonra havada sallayip firlatmak » tolga cevik » benim annem dans edemez a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci