kim bilir kim 

kapat
  1. bugün yazarlığa terfi etmiş 3. nesil yazar. hoş gelmiş diyoruz.
    ilk günden şahsımla münakaşa ettiği için şanssız yazardır ayrıca. * ancak üzerindeki mutsuzluğu ve mahvolmuşluk duygusunu üzerinden atsındır bağrımıza basıyoruzdur... *
    #1003154 (paleface, 15.12.2006 20:28)
  2. mustafa sandal'in oynak parcasi. klibinin cikacagini zannediyoruz ailecek, bekliyoruz.
    #3334033 (amaaslihepiyiydi, 29.04.2008 11:39)
  3. müziği ne kadar hareketli gelse de sözleriyle hüzünlendiren, boğazı düğümleyen şarkı.

sözleri:

kim bilir kim var
    yanında benden uzak
    akşamlarda nerelerdesin
    kimlesin
    ben burda yalnız
    seninle, hayalinle yaşarken
    sen orda alemdesin

sen yalnızım desende inanmam
    sana istesemde
    bir gün bana geri dönsen bile
    iş işten geçti artık...
    #3456535 (gonulcelen, 27.05.2008 22:28)

© 2008 - uludağ sözlük

kim bilir kim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kim bilir kim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kim bilir kim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» berfin » yildiz teknik universitesi » flesh for fantasy » turk solu » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » ernesto che guevara » zafer oger » hasan mezarci » discilerden nefret etmek icin nedenler » bugun secim olsa ataturk un kazanma ihtimali » bir gun » osman pamukoglu » ninjutsu » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » hem sucsuz hem gucsuz hem halsiz olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ntv spor » seri eksi oy veren ibne » ceza » ismail aq » nemfomani » yaran entryler » fake you » eski sevgililer gecidi olarak istiklal caddesi » cambridge city fc » glam metal » ajdar anik in sozlukte yazar olmasi » tek marifeti yazi yazmak olan devrimci » desmodus rotundus » sigarayi birakmanin zararlari » moderasyon