jude law 

/ 2
kapat
  1. insanoğlunun yaşayan en güzel türü.

kadınları çatlatacak cinste bir yüz güzelliği vardır. ayrıca holivud'un başarılı bir aktörüdür kendisi. birçok başarılı yapımda yer almıştır. bunlardan bazıları cold mountain, music from another room, gattaca, a.i, alfie, closer gibi filmlerdir.

ayrıca çalkantılı bir özel hayatı vardır oyuncunun. 3 çocuğunun annesi olan sadie frostu çocukların dadısıyla aldattıktan sonra ondan ayrılarak sienna miller kişisiyle nişanlanmış, sonra siennayı da aldatmıştır. en son çıkan haberlere göre jessica simpson'la beraberlerdir.

yukarda anlattıklarımla yetinmeyip yok illa görcem diyenler için:

http://www.leninimports.com/jude_law_gallery_10.jpg
    (charmofsmyrna, 11.03.2006 19:51)
  2. kapıdaki düşman(enemy at the gate) filminde "vassili zaitsev" karakterini oynayan güzel insan.
    (sogulcan, 11.03.2006 19:57)
  3. closer'daki performansı takdir edilesi aktör...
    tipik ingiliz bünye...
    (ferrole, 22.03.2006 14:31)
  4. soğuk dağ filmindeki nü sahnesiyle bayanlar aleminin aklına kazınan yakışıklı ingiliz aktör

http://www.wallpapers-zon...jude_law/jude_law_007.jpg
    (j butterfly, 19.06.2006 01:39)
  5. hafif kel,son 8 yılda hemen hemen her filmde oynayarak sinema zevkimizin içine eden oyuncu kişilik.var bi torpili ya hadi bakalım.

2004 oscar ödül töreninde chris rock kendisini tom cruise la kıyaslayıp bir hayli de dalga geçince çılgına dönmüştür.
    (Disco Inferno, 19.06.2006 04:05)
  6. --spoiler--
    closer filminde natalie portman ı aldatma cesaretinde bulunan aktör.

Filmde Clive Owen dan öyle bir ayar alır ki, zevkten dört köşe olursunuz izlerken. Filmin sonunda da hakettiğini bulur zaten.
    --spoiler--
    (paradigma, 23.08.2006 23:52 ~ 17.09.2007 15:05)
  7. music from another room* filmindeki performansı mükemmel olan aktör. bi rol insana bu kadar mı yakışır..**
    (PurpLeDreaMz, 16.11.2006 01:43)
  8. alfie filminde syredilesi aktör. akibeti closer ile aynıdır.
    (abberline, 16.11.2006 01:45)
  9. her filminde mutlaka en az bir hatunu ciddi biçimde götüren ünlü hollywood aktörü.
    (crazyever, 16.11.2006 01:47)
  10. holywood ta her geçen gün yıldızı biraz daha parlayan oyuncudur. aşk filmlerinin vazgeçilmez oyuncusudur. cold mountain da ve closer da mükemmel bir aşık rolü oynamıştır. daha iyi değerlendirmek için değişik tarzdaki filmlerini çoğaltması gerekir, ancak o zaman tam bir oyuncu diyebiliriz.
    (fewzi1907, 16.11.2006 02:05)
  11. o alfie'dir, idoldür...
    (montajelemani, 01.12.2006 01:28)
  12. tuhaf çekici insanlar listesinde top tadır.
    (dont be cute, 01.12.2006 01:32)
  13. ismini the beatles'ın hey jude şarkısından alan aktör , al pacino'nun "veliahtınız kim" sorusuna verdiği cevap.
    (allen, 15.12.2006 06:14 ~ 06:26)
  14. kendisi adem'den sonra allah'ın yaratırken en çok özen gösterdiği canlı türüdür.
    (boxer, 15.12.2006 06:18)
  15. şimdi bu arkadaşla ilginç bir dialogumuz vardır bizim onu da çöyle aktarayım.
    nicole kidman hanım efendi ile bu beyfendi nin cold mountain filmi gösterimdedir. sevdicekle birlikte evde korsan vcd den bu film izlenirken bir karede nicole kidman ile jude law sevişmektedir ve kamera birden bir kalçaya gelir ve kalçada gamze vardır, bünye de ki anadolu kaplanı duramaz ve sevdiceğin yanında
    " off gamzelere bakkk yaa ölürüm ben nicole kidman' a"
    dedikten sonra kamera biraz yukarı çıkar ve aslında bu kişi malum erkek kişidir. bir an için sevdicekle göz göze gelinir ve onun şüprheli bakışları altında..
    " ekekekekeke şakaydı lann ben biliyodum jude law olduunu eekekeke" diye kıvırılmaya çalışılır ama nafiledir. 1 ay sonra kaçınılmaz son gerçekleşir ve ayrılırız.*
    (vanity, 15.12.2006 06:19)
  16. surekli olarak romantizme ve aska dayali filmlerde oynayan cok fazla sigari icmeyi seven yolunu sasirmis gencligini korumasini bilen bir aktordur.Ama bakalim onun icin hazirlanan kabir azabi nasil olacaktir.Cok merak ediyoruz.
    (komutanreis dilenciyamyam, 31.12.2006 01:50)
  17. gerçek olamayacak kadar güzel nadide şaheser.
    (jansery, 23.01.2007 21:40)
  18. gördükçe kız olup yanına gidesim gelen, hatta "ne oluyor bana ulan?!" diye düşündürtecek derecede yahşi oyuncu.

(bkz: kız olsam verirdim)
    (herostratos, 24.01.2007 21:31)
  19. aşık olunası adam.
    (bkz: allahım sen neler yaratıyorsun)
    (bkz: yok böyle bişey)
    (yazici, 28.01.2007 19:43)
  20. cameron diaz ve kate winslet ile oynadığı holiday filmi izlenesi, gerçek anlamda yakışıklı bir insan evladı.
    (karpuzkabugu, 28.01.2007 19:50)
  21. Allah ın sevdiği kulu; adamda tip var, para var, yetenek var, bütün hatunlar ona hasta daha ne olsun
    (erme1984, 28.01.2007 20:10)
  22. dunyanın en gizemli bakıslarından birine sahip,
    enteresan bir cekiciligi olan,
    closer' daki performansıyla beni benden alan adam.
    (kabaktadi, 26.02.2007 02:16)
  23. (bkz: alfie)
    (hakanimsi, 26.02.2007 02:37)
  24. yakışıklı oyuncu. kız olsam hemen verirdim galiba..
    adam bu kadar mı karizmatik olur yahu..
    gözleri, kaşları... offf of..
    kız olasım geldi..
    (bkz: içimdeki şeytan)
    (mydonoser, 26.02.2007 02:48)
  25. turkiye'de dogmami$ olmasini $ansli buldugum erkek guzelidir. nitekim mahallenin agir abilerinden her daim dayak yemek zorunda olacak ve kiskanc bir berberin koltugunda da kaza susu verilerek jiletle facasi bozulabilecekti. buna binaen duyacagi, "tuysuuz, hooop oglan bak buraa" gibi kaba hitaplarla cagirilacakti.
    (ganj nehri kutsal abdest suyu, 26.02.2007 02:52)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» helezoni » meme ucu killi kizlar » sozluk yazarlarinin gunluk uyku sureleri » aritra » avrupa yakasi » egypt central » satan is endless satan is timeless » kahve dunyasi » cukuyle tuz yalatmak » duzce universitesi » eski sevgiliden gelen mesaj » hayirli kismet » ismail yk » aile butcesi » husnu bey » yilmaz vural in gs teknik direktoru olmasi » alttakiler tepeye » ajda pekkanli polisan gulen boya reklami » entry ve nick uyumu » idiot » ceddin deden neslin baban » andriy shevchenko » kadinlar melektir kadinlar kutsaldir » gobekle esnaflik korelasyonu » seks i izdivac » at the end of the rainbow » inegol » allah ini seven tutmasin beni » dib sahne a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa