jose manuel reina 

kapat
  1. ispanyol kaleci. liverpool, barcelona hangi takımı bulursa oynamış adam manyak gibi.
    #375832 (laz pacino, 26.06.2006 16:04)
  2. bir ispanyol kaleci. su anda liverpool formasi giymekle beraber 2 sezon once barcelonada idi. VE cok iyi kalecidir kendileri fakat casillas'in golgesinde kalmistir ve bu sebeple ispanya milli takimi formasini pek giyememistir. Gerci casillas olmasa canizares var ama aslinda bu daha iyi
    #381022 (serji, 28.06.2006 12:19)
  3. barcelona altyapısından valdez'le birlikten çıktıktan sonra kaleyi belli bir süre ele geçirmişti. fakat sonra katalan olmaması sebebiyle gözden düşmesiyle birlikte villarreal'in yolunu tuttu. takımla birlikte uefa'da başarılı olması sonrası hem ülkesinde hem de avrupa'da dikkat çekmeye başladı. bu onun liverpool'a transfer olmasına vesile oldu, tabii burada ispanyol teknik adam rafael benitez'in dahli de çok büyüktü. 2006-2007 şampiyonlar ligi sezonunda önce ikinci turda eledikleri eski takımı barcelona karşısında yıldızlaştı sonrasında yarı finalde penaltılara kalan chelsea maçında iki kurtarışla kalesinde devleşti ve o artık yıldızı parlamaya başlayan gözde bir kaleci. 1982 doğumludur ve kalecilikteki en büyük özelliği penaltı kurtarışlarındaki yüksek yüzdesidir.
    #1602727 (krmyrdsn, 03.05.2007 14:17)
  4. (bkz: pepe reinA)
    #1602736 (isildur, 03.05.2007 14:18)
  5. maç sırasında evi soyulan ve ciddi miktarda zarar uğrayan kedi yutmuş liverpool kalecisi. anlatılana göre çok sayıda mücevher ve garajdaki porsche çalınmış.
    #1602766 (sle7in, 03.05.2007 14:26)
  6. babasıda kalecidir bunun.
    #1602793 (istanbul icin efkar vakti, 03.05.2007 14:35)
  7. dudekten kaleyi kapan ve bu gidişlede yerini baya bir sağlama alan kaleci.
    #1602817 (xefo7, 03.05.2007 14:44)
  8. victor valdes ile aynı anda altyapıdan çıktığı her halindne belli olan, ne zaman ne yapacağı belli olmayan saatli bomba. kötü bir kalecidir. bazı maçları iyi çıkarsa d aher an sıçabilme özelliği vardır. liverpool gibi bir takıma yakışmamaktadır.
    #2840502 (micro cuts, 15.01.2008 10:51)
  9. fm 2008 de kanser eden insan. her maç ısrarla 35 metreden, taç çizgisi kenarından, kornerden, frikikten, çaprazdan, karşı karşıya fark etmeksizin alıyor efendim, durduramıyoruz. anlamadığım; koskoca liverpool'un kalecisini bu kadar kötü özelliklerle donatan sigames'in neyi amaçlamış olduğu. lan bütün kaleciler panter arkadaş, neden reina? hakan'ı mı transfer edeyim, onu mu istiyorsunuz?
    #2840617 (tuzluksuz hiyara kosan, 15.01.2008 11:35)
  10. penaltı katili kalecidir. *
    #3780427 (liverpoolmlt, 06.08.2008 21:13 ~ 21:14)

© 2008 - uludağ sözlük

jose manuel reina başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. jose manuel reina ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu jose manuel reina nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» olmeden once bogazina yapisilasi hatunlar » davorka tovilo » ibrahim ucuncu » lc waikiki » babel » 15 ekim 2008 estonya turkiye maci » dolgu vernik » sosyoekonomik » hulya avsar » yaran msn iletileri » luis aragones » kerkuk » ozgur sozluk » caglar cengiz » el kehri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » normal gorunume don » eledim eledim holluk eledim » dallas » kisiyi suc islemeye iten etkenler » mukayese etmek » ahmet yildiz olmedi » zorro » yaban mersini » cocukken cikartma yapistirilmis eski mobilyalar » televizyonda sarkici olarak cikanlari taniyamamak » caylakliktan terfi etmek » kucuk ibo » post redbull syndrome » ask » tamtome