bugün

özellikle facebook sayesinde gözümüze sokulmaya başladı bu durum. bilmem kaç tane viski, rakı vs. şişeyi yanyana koyuyorsunuz ve fotoğrafını çekiyorsunuz. amaç bakın lan nasıl içiyorum diye göstermek marifetmiş gibi.
özellikle liseye yeni başlamış ergenlerde görülen olay.
stock image'cıların da yaptığıdır. tabii ki onların amacı para kazanmaktır.
özentiliktir. hava atma çabasıdır. bakın ben rakı, viski içiyorum havası yaratmaktır. sanki bunu görünce pohpohlanacak zavallı.
yıllarca dünyadaki tüm içki çeşitlerini hayvan gibi içerim. 75 şişe ithal içkiyi, hiç içki içmeme rağmen 6 ayda sıfırladığım oldu. 1400 tane konulu kitap okudum. ben de diyordum ki yaa içkilerle niye fotoğraf çektiriyorum diye.

ya da yeni ev satın aldığımda yaptığım ilk iş 300 adet kaliteli içki kombinasyonu yapıp, hepsini eve kendi ellerimle taşıyıp yine fotoğraf çektirmemin farklı bir yansıması belki de bu hayata.

bkz: (çok fazla sayı ve çeşitte dolu içki şişeleriyle fotoğraf çektirip, sonra hepsini içmek)
şişe deyip geçme, aralarında cinsel bi çekim olabilir.

(bkz: olmeca)
(bkz: ergen sanatci objeleri)
genellikle üniversitede öğrenci evlerinde içilen şişe biraların gerek üşenilmesi gerek başka sebeplerden dolayı bayiye geri götürülmemesi sonucu biriken yüzlerce şişeyle yerde yazı yazıp, şekil çizip onların fotoğrafını çekmektir.
genelde lisede süregelir bu olay.içki içintiğini etrafındakilere gösterme çabasında olan arkadaşların çabasıdır. Birde bunun içki şişesi kapağı biriktirme versiyonu vardır, oda çok sık görülür.
içki içmenin övünülecek bir yanı olduğunu düşünen ufak beynin yaptığıdır.
alkollüyken kadın olarak görme durumu olabilir.
(bkz: sadece türklere özel şeyler)
-icki icerek kendini bir halt sanan genclıktır.
ergenliğe yeni girmiş olmanın verdiği heyecandan ötegelir. zamanla geçer.
Facebooktan soğuma sebebimdir.
annesi babası ekliyse onları engeller öyle yapar.
bakın biz bunları içiyoruz ehehe demeye çalışan apaçinin yaptığı eylemdir. bir de şu vardır, aynı yerde birbirine benzer pozları art arda bilmem kaç yüz kez çekmek.. örnek olarak yirmi dakikalık bir pasta kesme merasiminin elliden fazla fotoğrafının olması..
filmlerden bu kadar etkilenmeyin, bu kadar özenti olmayın diyebilirim ancak bu bünyelere fakat çoktan değişim başlamıştır.
(bkz: görgüsüzlük)
genelde içi boş veya su şişelerin kız tavlama amaçlı kullanılmasıdır.
bir miktar içtikten sonra rakı şişesiyle sen mi büyüksün ben mi gibilerinde konuşanları gördükten sonra gözüme normal gelen durumdur.
en azından her zaman için "apaçilik", "özentilik" veya "görmemişlik" olarak yorumlanmaması gereken aktivitedir. şahsen hiç yapmasam da, bu şekilde şişe saklayan bir arkadaşımın neden o şişeleri sakladığına tanık olduğum için bu yorumu yapabiliyorum.

isterse dünyanın en pahalı, isterse de dünyanın en ucuz içkisi olsun, önemli olan o içkinin içildiği zamanın bir hatırası olup olmamasıdır. çok güzel bir günde, çok eğlenilen bir günde, hayatınıza yön verebilecek bir günde içilmişse o şişedeki, işte o zaman anı olarak saklanabiliyor o şişe...
sözde efkar havalarına girip erkekçe işler yaptığını düşünen kıro ve üç entry üstte yazdığı gibi görgüsüz tiplerin gerçekleştirdiği eylemimsi hede.
70 liği devirirken özellikle ön plana alınan durumdur.
'abiiğğ baak ben nneğ kağdarr içtiiim ' kafasıdır.Kardeşi de vardır : kola bardaklarını fotoğrafının çekilmesi ancak ondaki amaç daha çok 'alkol almadan da güzelim ' mesajı vermektir.
1 numaralı ergen fotosu aparatı olan şişelerle fotoğraf çektirme usulüdür.