havada bir top bulut olsam 

kapat
  1. ilkokul müzik derslerinde mutlak suretle blokflut ile çaldırılan, sadece fa, sol ve la notalarının bir araya gelmesinden oluşan bir şarkı. Bestecisi Salih Aydoğan'dır.

sözleri aşağıdaki gibidir:
    havada bir top bulut olsam
    ne güzel parasız dolaşırdım
    sinopa doğru gezinirdim
    oradan hataya süzülürdüm
    ne şirin bir yurt bu güzel yurt
    denizi güneşi havasıyla
    #241988 (csa, 14.05.2006 00:40 ~ 00:41)
  2. havada bulut olma işi güzel de top mop ne iş ha? sorusuna kaynak şarkıcık.
    #1723842 (insaneti, 04.06.2007 12:11)

© 2008 - uludağ sözlük

havada bir top bulut olsam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. havada bir top bulut olsam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu havada bir top bulut olsam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yazarlar 6 yasinda olsa acilacak basliklar » ajitasyon » sevmez olaydim » acitasyon » los angeles clippers » overrule » caylakgeldimcaylakgidicem » san marino ulku ocaklari » nefi » yaran entryler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games