hakan ural 

kapat
  1. sinema ve dizi oyuncusu...benim için en iyi oyunculuğunu 1990'da itri'nin hayatını canlandırdığı trt dizisinde göstermiştir.
    (zero95, 16.02.2006 00:50)
  2. polemiklerle gündeme gelmeyi düşünen şahıs.
    (saint pierre, 16.02.2006 21:07)
  3. paradoks insani. her turlu ahlaksizlik ve serefsizlik konusunda profesyonel oldugu halde dizinin birinde * topluma mesaj veren ogretmeni oynayan sahis. ben gercek kimliginden bagimsiz izleyemedim, kimse kusura bakmasin.
    (dramtatatam, 16.02.2006 22:27)
  4. samimiyetten uzak magazin insanı, ikide bir hollywoodda rol kapmaktan falan bahsedip güldürür herkesi, sorarlar adama ne diyosun sen diye.
    (vincentvega, 22.12.2006 00:18)
  5. sibel can'ın eski kocası, ilk iki çocuğunun pederi olan şahsiyet.
    (paranoyak sizofren, 12.02.2007 17:31)
  6. aslında iyi bir sinema yüzüne sahip olmasına rağmen kısıtlı yeteneği, özelinin olumsuz bir şekilde işinin önüne geçişi ve kariyerini yönetmekten uzak oluşu nedeniyle kaybolup gitmiştir.
    (selsuyu, 12.02.2007 19:47)
  7. her hafta sonu etiler akmerkezde gorulebilecek çok yönlü insan.
    (megajardel, 30.01.2008 01:11)
  8. geçmişte ki şöhretinin kaybolması neticesinde bunalıma girip sağa, sola saldırıp polemik yaratan adam.
    (sex files, 30.01.2008 11:13)
  9. eski karısının (sibel can) bir dönem manken karahan çantay ile yaşadıklarının örtülmesi için çeteler ile anlaşan (nuriş çetesi) ve çete üyelerine rolex saatler alan adam.
    (sadettin kanyak, 30.01.2008 11:15)
  10. sürekli dudaklarını yalayan adam.
    (doksanüç, 30.01.2008 14:57)
  11. iyi oyuncu.
    (getirmezemi, 08.05.2008 18:39)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yazik oldu yarinlara » en yakin arkadasin en yakin arkadasi olmamak » ben hic asik olmadim » tolga ozbey » pnomatik » ilk ask » insanlardaki cinsel iliski sisteminin sacmaligi » belediye otobusunun magellan ruhlu on cam yolcusu » kafa 1500 » ece ayhan » tonight » arda turan » yaran entryler » condom » the godfather » fdr » korn » cildirin » ismail turut » exelance » youtube yasakliyken link vermek » karasineklerin ellerini ovusturmalari » her seyi olasilikla aciklayan ateist zirvalari » degil hediye bir cicek bile almayan sevgili » uzun sac » sevgilinin annesinin olmesi » hayallerin gerceklesmesini beklemek » forrest gump » prajnaparamita sutra a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa