gwyneth paltrow 

kapat
  1. 1972 amerika doğumlu olan oscar ödüllü oyuncu. şu anda coldplay'in solisti chris martin'le evli olup, apple adında bir kızları mevcut ve ikinci bebesine hamile.
    bu gwyneth yok muuu..brad pitt yalvardıydı da ondan yapmadıydı çocuk. gül gibi adamı bıraktı.
    (cikarinbeniburdan, 13.02.2006 05:45 ~ 05:49)
  2. masum bir guzelligi var bu amerikan aktrisinin. cok hos bakiyor, bir ara asik olmustum ama yuz vermedi, ben de eeaaah dedim, biraktim. duru bir guzelligi var, soylemistik bunu sanirim.
    (laz pacino, 28.02.2006 14:23)
  3. her an ağlamaya hazır sanki..
    (olric, 28.02.2006 14:27)
  4. sokakta kavga edipte kocası chris martinle boşanmanın eşiğine gelen sayın bayan kişidir
    (lezard, 28.02.2006 20:44)
  5. evden cin cikarma calismalari yapan ilginc insan
    (bilmem, 09.03.2006 18:05)
  6. bir yandan bir o kadar kırılgan ve duygusal, bir yandan da bir o kadar güçlü ve hayat dolu,enerji dolu bir kadın.
    hollywood'un asalet ve zerafet sembollerinden.
    (gwynnie, 06.06.2006 10:12)
  7. vakti zamanında winona ryder ile çok samimi bir dostluğu olan, ancak sonrasında winona'nın elinden shakespeare in love filmindeki rolü kapınca araları bozulmuş olan aktris.
    (altan, 16.06.2006 15:31)
  8. shakespeare in love ve proof filmlerinde gayet başarılı performanslar göstermiş hoş hatun
    (darkolog, 16.06.2006 15:42)
  9. ismi enzor yazılan oyunculardan birisi olan, ortalama güzelliği, vasatın üstündeki oyunculuk yapısıyla, kendisini izletebilen 1972 california doğumlu olan, shakespeare in love filmindeki performansıyla ''oscar'' almış aktris..
    (faidelibilgi, 09.12.2006 18:30)
  10. great expectations ile sevdiğim kadın.
    (ceviz agaci, 09.12.2006 18:33)
  11. sylvia filminde harika bir oyunculuk sergilemis olan, oscar sahibi hanimefendi.
    (himmlisch, 28.04.2007 01:26)
  12. Dickens'in Büyük umutlar romanının çağdaş uyarlamasında estella'yı oynayan güzellik abidesidir. ilgisiz bakışlarıyla gönüllerimizde taht kurmuştur. Yani şimdi başka kim oynayabilir diye düşünmek bile zaman kaybı olur.
    (heathcliff, 16.08.2007 01:22)
  13. http://www.radikal.com.tr...p?ek=cts&haberno=6940
    (meister writer, 08.09.2007 13:51)
  14. beyaz golge dizisinden tanıdığımız yapımcı bruce paltrow ile tony ödüllü tiyatrocu blythe danner'ın kızıdır. Oyunculuğa babasının yakın arkadaşı steven spielberg tarafından teklif edilen hook filmindeki wendy rolüyle başlamıştır. Akademinin yaptığı adaletsizliklere hep kendisi örnek gösterildiği için oscar aldığına pişman olan yahudi asıllı amerikalı sanatçının,kate winslet'den önce kendisine teklif edilen titanic'deki başrolü reddetmesinin sebebi ise küçük filmleri sevmesiymiş...
    (clint eastwood, 24.09.2007 00:08 ~ 00:11)
  15. ispanya kültürünün ve yemeklerinin anlatıldığı "Spain On the Road Again" adlı bir televizyon programı sunacak olan aktris.
    (gwynnie, 07.10.2007 15:13)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ceddin deden neslin baban » inquire » spyware terminator » turquerie » yarin gorusuruz » senin boyun birden atacak » haci babanin zap yaparken temel icgudude durmasi » yobaz profesor » youtube un yine kapandigini ogrenen kisi tepkisi » wulfgar » universal funeral » belgariath » tuncay ozkan » 1858 » eskidendi cok eskiden » anlattikca yalnizlasmak » sekr » park and ride » bokunda boncuk bulmak » yorum farki » ceng » amadeus » awake » abdullah gul un sovalye olmasi » seni cok istiyorum » gilded age » disilerin kel erkeklerden hoslanmadiginin kaniti » kova burcu kadini boga erkegi iliskisi » impawards a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa