sylvia 

kapat
  1. Tam ismi Silvia Horvathova olan güzel bayan..Bu arada Zaga değil Makina ya konuktur kendisi
    (chili pepper, 31.12.2006 01:50 ~ 01:52)
  2. sylvia plath'in hayatını anlatmaya çabalayan 2003 yapımı yönetmenliğini christine jeffs başrollerini gwyneth paltrow ve daniel craigin oynadığı film..
    (sylviaplathh, 16.03.2007 22:09)
  3. sylvia plath-ted huges ilişkisine, sylvia'yı popüler sinemaya maymun ederek değinmiş de olsa izlenebilir film..

''sylvia'yı anlama yetisinden uzak bir güruhun zırvalarını izlemek istiyorum, sylvia'yı anlamamak istiyorum, göz nizam ayarı olmayan ressamlarca çizilmiş, zaafları, kıskançlığı, verimsizliği yüzünden intihara sürüklenmiş bir kadın portresine iki saat boyunca bakmak, küresel ısınma görmemiş buzul misali, entel kadın pozları kesen gwyneth paltrow'un ordan oraya salınmasına anlamsız bakışlar atmak, filmin sonuna kadar bi paket sigara tüketip sinir küpüne dönmek istiyorum''diyorsanız kesinlikle izleyin!
    (little girl in bloom, 14.09.2007 20:55)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» oz oglunun bogazini ekmek bicagi ile kesen anne » kuafor » saat kac espirisini ureten kisi teslim oldu » odtu kutuphanesi » 84 44 114 44 » shantel » ergun poyraz » yilmaz vural in gs teknik direktoru olmasi » adab i muaseret » neseye sarki » baba sevgisizligi » eurasian » cumhuriyet halk partisi » keci boku » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » en cok yalnizlik usutur » saadetin istirap cekmek oldugunu ben kesfettim » nocioni » sezer komsuoglu » violet hill » domates » promets moi » ailecek izlenen belgeselde ciftlesen hayvanlar » sozum odun gibi olsun hakikat gibi olsun tek » ayhan tuna uzumcu » star ana haber » annenin masa ustune birakabilecegi notlar » protestan muslumanlar » spyware terminator a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa