gimenez 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 18.02.2008 12:43)
  2. (bkz: christian gimenez)
    (mykalkan, 21.02.2008 23:29)
  3. uludağ sözlüğün bir mahallesi, pardon yazarı .*
    (templar, 06.03.2008 23:27)
  4. üşendiği için uzun gelen pantalonunu bırak terziye götürmeyi; değiştirmeyecek, yorulurum diye yemek hazırlamayarak aç kalacak, koy gote felsefesinde olan sempatik yazar.
    (rs ne la, 27.03.2008 00:35)
  5. adaşım olan yazardır. yıllar sonra adaşımı bulmuşum bırakırmıyım*. şaka bir yana hoşgelmiş nesildaştır.
    (biko, 15.04.2008 22:57)
  6. nazik ve komplekssiz yazar.
    (stratosfer, 16.04.2008 15:45)
  7. tanımadıgım ama dogum gunumu kutlayarak beni mutlu eden yazar.
    (demigod, 25.04.2008 15:34)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sefa reis » 2008 avrupa futbol sampiyonasi » final dergisi dershaneleri » tarihte ilk golu yiyen kalecinin soyledikleri » john terry » yedi kapili kirk oda » ben geneleve gitmem diyen erkek » alternatif cikma teklifleri » galatasaray in bilincsiz sampiyonluk kutlamalari » su uyur mod uyumaz » turkcemizi mahveden bir yazarimsinin hezeyani » cool » robot seksinden once hayati onem tasiyan sorular » recep tayyip erdogan la gurur duyan zihniyet » red bull » kapitalizmle komunizm arasindaki temel ayrim » corvus corax » fenerbahce 1905 sever » sair uuserlardan siirler » spider man 3 » harun yahya nin ataturk sevgisi » dunyanin en kaprisli kizlarinin turk olmasi » guzel fakat hicbir erkegin ilgi gostermedigi kiz » gonullere taht kurmak » patron » bir kadinin en masum oldugu an » bayramic » bedrettin dalan » cemil meric a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa