bugün

Prison break izledikten sonra polis telsizini duyunca koşmaya başlamak ya da kavga önce ellere bakarak flashlanmaya çalışmak. * *
yabancı dizileri biriktirip ardı ardına izleyenlerdenseniz, beyin karıncalanması şeklinde görülen etkilerdir. mesela fringe izliyorsanız, toplu taşıma araçlarında biraz farklı görünen ya da öksüren-hapşıran birini görünce şüphelenerek bakıyorsunuz, az sonra garip biçimde ölecek, otobüsü patlatacak gibi düşüncelerle. 24 izliyorsanız yolda yürürken yandan geçen arabadan size ateş edeceklerine dair paranoya oluşturuyosunuz. house md izledikten sonra çakma doktor psikolojisiyle en ufak birşeye bile teşhiste bulunuyorsunuz. kısaca, yabancı diziler iyidir, hoştur ama kontrolümüzü kaybetmeyelim efenim. *
olur olmadık yerlerde xoxo gossip girl, gossip girl here , i am spartacus, kill them all tarzı tepkiler vermek olabilir mesela.
kesinlikle çok sakıncalı bir durumdur , en kötü yanı da , kişinin (kültür seviyesi yüksek değilse) diziyi izledikten sonra psikolojikman etkisi altında kalıp gerçek hayatın öyle olduğunu sanmasıdır ki çok hayal kırıklı yaşatır insana diğer yan etkisi ise düşünce gücünüzü boşa çalıştırmasıdır.
rüyamda lost adasına gidip sawyer ile kavga etmişliğim vardır fenadır yan etkileri.
muhteşem yüzyıl dizisini rüyamda özetini izlemek. evet şaka gibi rüyamda özetini çıkardım hem de gayet güzel bir şekilde.
izleyin izleyinde niye gelip burada dizinin konusunu paylaşıyosun ki bırak balıkçı cemileye kaysın bırak fatmagüle grup girsinler bırakta sözlük rahat etisim.
**
depresif özellikler ve zarar vermeye eğilim.
ezeli izleyen insanlar dizinin finalinden sonra hep anlaşılamayan erkek ayakları yapmışlardır, saçmalık.
a. Gerçek dünyada olan bitenden habersiz kalma.
b. Uykusuz kalma.
c. Eşler arasında geçimsizlik ve kavga.
d. Sanal kişi ve olayların gerçek dedikodularını yapma.
e. Arkadaş sohbetlerinde, özellikle sabah saatlerinde dizi üzerine boş muhabbetler.
f. Maç yayını olan gecelerde kabus!
Dizi heyecanlı yerde bittiginde olacaklar için tahmin yaparken uykusuz kalma.
dizilerdeki karakterlerden bahsederken şahsen tanışıyormuş gibi bahsetmek.
kendi kendine konuşmak. (bkz: leyla ile mecnun)