eskrim 

kapat
  1. iki sporcu arasinda 3 tur silah turuyle yapilan spor.
    #297995 (tatasoy, 31.05.2006 19:08)
  2. (bkz: flöre)
    #339160 (piano-foRte, 12.06.2006 16:22)
  3. http://www.eskrim.org.tr/_eskrim/
    #364968 (haznedaroğlu, 21.06.2006 22:18)
  4. epe,flöre ve kılıç olmak üzere üç daldan oluşan; kesici nitelikte olmayan,elektronik donanımlı silahlarla yapılan bir spor dalı.kol ve bacak kaslarını geliştiren,hızlı düşünme yeteneği sağlayan bu spor dalı mantığı itibariyle süratli oynanan bir satranç maçına benzemektedir.
    #957545 (cine quanon, 06.12.2006 10:40)
  5. (bkz: fencer)
    #2188228 (Lucifer Anarchos, 24.08.2007 02:58)
  6. eski yunan'da eskrim ''gymanasion'' adı okullarda ''hopromakkos'' adı verilen öğretmenler tarafından öğretilirdi.
    modern eskrimin temelleri ispanya'da atılmıştır.
    #4014448 (veli satanist, 27.09.2008 01:06)

© 2008 - uludağ sözlük

eskrim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eskrim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eskrim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iki erkegin koluna girip yuruyen kiz » jeff foster » moonshield » bosa cikmis volkan demirel bakisi » jay cutler » halkina kufreden basbakan » yasamsal tespitler » happy go lucky » buyumek » san dimas » demonstrasyon » alternatif bim acilimlari » encarta » rakimalboga » cem karaca » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gece karanlikta cukumu optum sevdicegim diye » turkiye ye yatirimlarinizi artirin » basilisk » kirli » apne » jet ali » dopamin » yamyamlik » neset ertas » sozluk yazarlarinin itiraflari » gerekli gereksiz killanan yazarlar » dusunce akimi yavaslamasi » ferhat gocer in takim elbisesi » anestezi » amnezi