eski sevgiliyle ayni sinifta okumak 

kapat
  1. okula gitmeyi işkence haline getirebilecek durumdur .

baktıkça eski anılar akla gelir , baktıkça hüzün verir . bir de onun hakkında çoğu şeyden mecburen haberiniz olur siz bunu istemesiniz de. hayatınızdan atmayı zorlaştıran bir şeydir.

bu sebepten aynı sınıftan sevgili seçilecekse bir kez daha düşünülmelidir .
    #1883839 (sanirim osurdum, 08.07.2007 17:15)
  2. eski sevgiliyi kıskançlıktan çatır çatır çatlatmak için ele geçmez en yegane fırsattır. çevredeki bütün hatun/erkek kişilere fütursuzca asılmak suretiyle eski sevgiliyi "keşke ayrılmasaydık ulan" dedirtme şansıdır.
    #1883912 (keshberfo, 08.07.2007 17:23)
  3. hele birde önünüzde yada arkanızda oturuyorsa fenadır, yanınızda oturma ihtimalini göz önüne almıyorum bile. * *
    #1884141 (captainzap, 08.07.2007 17:52)
  4. sınıftaki sekiz kızdan dördüyle birşekilde bir ilişkiniz hatta bazılarıya çıkmış olduğunuz zaman yavaş yavaş alıştınığınız durum. kafaya takılacak fazla birşey yokeskide yaşanmış güzel heyecanlı günler var sadece ama geri gelmeyeceğini siz de biliyorsunuz o da. kafaya takmayın hayat güzel önünüze bakın asla pişman olmayın canlar...
    #1884151 (pierrepare, 08.07.2007 17:52)
  5. kasvet verici bir durumdur hele birde durum nefrete dönüsmüs ise cogu derse katılamanız imkansızlasır. hic basa gelmesi istenmeyen durumdur.
    #2619606 (şenlik, 22.11.2007 22:54)
  6. felakettir.hele ki sizden sonra bir arkadaşınızla çıkmaya başladıysa ve üçünüzde aynı sınıftaysanız seyredin çevirdikleri filmleri.cehennem azabıdır.hergün ağlama nedenidir. * *
    #2619659 (elisya, 22.11.2007 23:06)
  7. bundan daha da kötüsü: (bkz: sınavda eski sevgiliden kopya istemek)
    #2619780 (yinyang, 22.11.2007 23:37)
  8. alttan almak zorunda olduğun dersi uğruna yatay geçiş yaptığın zat-ı gereksizin sınıfında almaya zorlayan ders programına söverken, derse katılımı zorunlu tutan hocayı da eylemlere konu mankeni ederek, zat-ı gereksizin ne mal olduğunu anlamayan ve uğruna geçiş yaptıran kafaya ve akabinde hayata küsme, aşka yan bakmaya sebep veren olay. *
    ama daha kötüsü kızın sınıftan bir erkekle önündeki sıraya oturması ve çiftimizin elleriyle birbirlerini koklamalarıdır.
    *
    #2619783 (asimusa, 22.11.2007 23:38)
  9. (bkz: cehennem başkalarıdır)
    #2619950 (cicek abbas, 23.11.2007 00:29)
  10. sevgilinin başında "eski" ibaresi olduğundan, önünüzde başkasıyla yiyişse bile kafaya takılmaması gereken bir durumdur."eski" sonuçta.
    #2622897 (malzeme, 23.11.2007 22:57)
  11. + size konuşmayın demedim mi ben oğlum?
    - örtmenim biz değildik ki konuşan.
    + sen misin o grubun avukatı? uyarıyorum uyarıyorum niye dinlemiyosunuz sözümü?
    - örtmenim am
    + bak hala konuşuyo! çıkın bakiim siz tahtaya!
    - bakma bu tarafa idil n'olursun(içses). biz değildik konuş
    + aç aç elini aç!
    - ananı skii senin ibine (içses).

çtaarrkkk! (daha iyi bi efekt bulamadım lan, mazur görün)

...

zordur eski sevgiliyle aynı sınıfta olmak. yıpratır adamı.. her hareketine dikkat etmek zorundasındır zira. arkadaşların sana laf sokmamalı, öğretmen azarlamamalı, dayak yemek ihtimal dahilinde bile olmamalı.. felsefe bu, amaç bunlardan ibaret. ama ortaokuldasın lan, ne kadar kontrol edebilirsin her şeyi? elbet bi yerde açık veriyosun. elbet olmamalı dediklerin geliyor başına..

öğretmen cetvelle sıra dayağı atarken eski kız arkadaşınla göz göze gelmek, onun bakışlarındaki acımayla karışık neşeli ifadeyi görmek nasıl koyar adama, anlatmak mümkün değil.. beden derslerinde mum duruşu yapamamak, takla atamamak nasıl tahribat yaratır küçücük yüreğinde insanın, kelimeler yetmez yazıya dökmeye..

ha şimdilerde olsa sklemezsin bile.. hatta güler geçersin, taşak malzemesi yaparsın. ancak o vakitler öyle olmuyor gulüm. takıyorsun kafaya.. rüyalarına bile giriyor adamın lan. valla bak. zor oluyor o hissiyatı yenmek/ yenebilmek..
    #3613843 (jadeh, 03.07.2008 13:57 ~ 14:12)
  12. ilk bakışta zor gibi görünen, ama kısa süre içinde hiçte zor olmadığı görülen durumdur. bir süre sonra görmezsiniz, hissetmezsiniz bile varlığını. ama tabi gerçekten eskiyse.
    #3613882 (eirene, 03.07.2008 14:02)
  13. (bkz: eski sevgili ile ayni is yerinde calismak)
    #3613889 (myosotis, 03.07.2008 14:03)
  14. gerçekten eskimiş ise umursanmayacak bir durumdur.
    ama bir türlü eskimediyse acıtır.
    #3613915 (peritozu, 03.07.2008 14:07)
  15. aynı sınıfta olup sevgili olan daha sonra ayrılan ikilinin kalacağı durumdur. aslında bu durumdan en çok o ikilinin arkadaşları etkilenir. kimle konuşacaklarını nasıl davranacaklarını bilemezler yazık onlara.
    #3613922 (glylay, 03.07.2008 14:08)
  16. o benim için artık bir hiç desek ve süreklibu mesajı karşıdakine vermeye çalışsakda değersizleştirdikçe hala varlığını ve farkını koruyan rahatsız edici bi durum.
    #3613933 (el adami, 03.07.2008 14:10)
  17. çok sorun değildir, hayata kalındığı yerden devam edilir. sadece davranışlarınıza biraz daha dikkat etmeniz gerekir; bu da size günlük hayatta avantaj bile sağlayabilir.
    #3613990 (shaqmarion, 03.07.2008 14:22)

© 2008 - uludağ sözlük

eski sevgiliyle ayni sinifta okumak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. eski sevgiliyle ayni sinifta okumak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgiliyle ayni sinifta okumak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» i was like what the fuck » kuskonmaz camii » bleak poison » agr » evlensem verir mi acaba » iskender » her sey vatan icin » oyuncakbulut » direksiyon sinavi » ayetullah humeyni a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games