bugün
- gecenin şarkısı10
- dinsiz olmak14
- iremga da ki ga'nın anlamı22
- dubai çikolatası43
- herkesin atatürkçü olması22
- kötü davranan erkoya aşık olma sendromu15
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı90
- liseden sonra günyüzü görmemek16
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz43
- bir trans ile kanka olur musunuz18
- evlenmenin amacı nedir sorunsalı25
- şeytandan bile daha kötü insanlar14
- turşu yeme perileri14
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak10
- uludağ sözlükte hiç kötü insan olmaması12
- atatürk'ü görünce ağlayanlara allah akıl versin16
- sözlük yazarlarının çayları13
- esenyurt belediye başkanının gözaltına alınması30
- yiyip yiyip kilo alamamak10
- 194 hafta sonra mesaj atan kız18
- anahtar parti19
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici16
- anın görüntüsü17
- bik bik'in tapılası ayakları10
- ben onu adam ederim diyen kız15
- yürümekten keyif alınan caddeler11
- kelimelik12
- playstation 5 pro fiyatları11
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler18
- kadınların konuşmasının yasaklanması12
- tuvaleti temiz bırakmamak15
- queen ravennaya alınabilecek hediyeler8
- mehmet şimşek12
- görücü usulü evlenmek19
- g s'i ermeni uşağıdır11
- queen ravenna'nın halloween bayramını kutlamak14
- stres azaltıcı basit aktiviteler19
- diyete başlamak15
- peşini bırakmayan eski sevgili9
- ela gözlü yazarlar birliği15
- 7 yıl kumarhanede çalıştım soruları alayım36
- kuresel10
- sana ateşli geceler yaşatacağım diyen kız17
- osmanlı bir hanım olmak13
- billie eilish'in sahnede yaptığı hareket9
- sözlükteki şişko kadınlar10
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı28
- kombiyi açan sözlük yazarları9
- dünyanın yaşı11
- 65 yaşındaki sözlük abazanı14
ülke tv de geçenlerde çıktığı proğramda toronto üniversitesi'nin yaptığı deneyin sonuçlarını paylaşmış ve 1 adet haşlanmış patates yemenin sınava girerken %34 enerji verdiğini söylemiştir.emir büyük yerdenmiş toronto university.
*
*
Kitapları gaza gelin çorbası tadında olan hayal gücü kuvvetli yazar.
Motive etme konusundaki inanılmaz yeteneğine rağmen, özgüven tamiri/kazanımı harincinde kitaplarında çok bir numara olmayan kendini "Dünyanın En Akıllı Adamı" olarak tanıtan kişiel gelişimci. Kitapları çok iyi olmasa da motivasyon açığınızı tamamen kapatabiliyor.
Severek okuyoruz, ama daha gerçekçi olabilir
Severek okuyoruz, ama daha gerçekçi olabilir
Kendisi dünyanın en akıllı insanı olduğunu iddia etmektedir.Kitap yazar,seminerler verir.
Yazarı tanımak için özgeleceğinde 2008 yılına dikkat çekeyim:
2008
Eğitim sektöründe tüm dünyanın bir dünya devi olarak kabul ettiği Kashna Dahi Fabrikası, eğitim çalışmalarını dünyanın her yerinde sürdürmeye devam ediyor. Erdal Demirkıran'ın senaryosunu yazdığı sinema filmi 35 ülkede gösterime girdi. Kashna Kitap Ağacı, 12 tanesi Erdal Demirkıran'a ait olmak üzere 150 özgün meyve verdi.
Yıl 2009 ne meyve,ne film hiçbiri yok.Dünyanın en akıllı insanı mı bilemem ama bu öngörüsünü kendisi çürütmüştür.*
Yazarı tanımak için özgeleceğinde 2008 yılına dikkat çekeyim:
2008
Eğitim sektöründe tüm dünyanın bir dünya devi olarak kabul ettiği Kashna Dahi Fabrikası, eğitim çalışmalarını dünyanın her yerinde sürdürmeye devam ediyor. Erdal Demirkıran'ın senaryosunu yazdığı sinema filmi 35 ülkede gösterime girdi. Kashna Kitap Ağacı, 12 tanesi Erdal Demirkıran'a ait olmak üzere 150 özgün meyve verdi.
Yıl 2009 ne meyve,ne film hiçbiri yok.Dünyanın en akıllı insanı mı bilemem ama bu öngörüsünü kendisi çürütmüştür.*
michael jackson un ölümü üzerine yazdığı yazıda başlığı üşüyoruz maykıl reis şeklinde koyan dünyanın en akıllı insanı imiş ! *
http://www.haber7.com/hab.../Usuyoruz-Maykil-Reis.php
http://www.haber7.com/hab.../Usuyoruz-Maykil-Reis.php
Sloganını ilk duyduğumda bi insan ancak bu kadar ukala olabilir dediğim, kitaplarını okuduğumdaysa sloganının amacını gayet iyi anladığım, kimi insanlara göre anlık gaz veren, kitaplarıyla sadece iradesi çok ama çok güçlü insanların hayatını değiştiren motivasyon ustası.
bir dönem babasının elektrik faturasını ödeyemediği için hayıflanan yazardır.
koca bir yalan etrafında * binlerce dolar kazanabilen zeki bir adam.
2010'da dünya liderlerinin kendisinden eğitim alacağını iddia eden kimse.
"times'a kapak olduktan sonra herkes büyük düşünür. önemli olan times'a kapak olmadan büyük düşünebilmektir. bunu başarabilirseniz times'a kapak olduğunuzda yer yerinden oynar." şeklindeki saptamasıyla aşmış kişi olduğuna karar vermeme neden olmuş yazar.
edit: tabi ki imla
edit: tabi ki imla
(bkz: erdal demirkıran)
son kitabından bir önceki kitabında şöyle bir tavsiye verir:
"şimdi, hadi şimdi git bu kitabı hiç tanımadığın birisine hediye et. bekleme, çabuk! sen yenisini alabilirsin, bunu ona ver. hadi, yap bunu! bir daha hiç göremeyeceğin birisine ver bu kitabı."
bu kadar basit ve acizdir. bir daha göremeyeceğin birisi diye özellikle belirtiyor. eşine ya da dostuna ver demiyor. çünkü o zaman okuyunca sana iade edebilir ve yenisini almak zorunda kalmazsın.
(bkz: sen şimdi gidecen ya cehennemin dibine git)
"şimdi, hadi şimdi git bu kitabı hiç tanımadığın birisine hediye et. bekleme, çabuk! sen yenisini alabilirsin, bunu ona ver. hadi, yap bunu! bir daha hiç göremeyeceğin birisine ver bu kitabı."
bu kadar basit ve acizdir. bir daha göremeyeceğin birisi diye özellikle belirtiyor. eşine ya da dostuna ver demiyor. çünkü o zaman okuyunca sana iade edebilir ve yenisini almak zorunda kalmazsın.
(bkz: sen şimdi gidecen ya cehennemin dibine git)
yazdığı kitapların içeriği sadece laf kalabalığı. düşündüklerini birkaç kıvrak cümleyle süslüyor. ticari zekası oldukça yüksek. 2 kitabını okumuş biri olarak kitaplarının içeriği ne doğru düzgün bilgi veriyor ne de birşeyler için mantıklı yollar gösteriyor. * karıştırılıp alınmasın diye de üstünü şeffaf kaplıkla kaplattırıyor.
şayet 2010'da dünya liderleri kendisinden eğitim almazsa feci halde dumur olacaktır kendisi.
çok geniş tabanlı, sosyolojik bir test gerecidir bu adam...
göreviyse aziz nesin'in tespitini doğrulamaktır. e tabi ülkemiz test'i çoktan seçmeli şıklardan ibaret sandığından, yada deney tüpü sandığından gereken insanlar gereken sonuçları çıkaramıyorlardırlar halen daha... en çok da neden geri kalmış bir ülkeyiz, neden gün içinde hiç bir iyi haber izleyemiyoruz, efendim neden x durumundayız, efendii acaba niçin y'ler hep bize oluyor... bla bla bla sorularının cevabı bir arkadaştır kendisi. bir kısmını yüzüne de söylemişimdir zaten. * * * *
göreviyse aziz nesin'in tespitini doğrulamaktır. e tabi ülkemiz test'i çoktan seçmeli şıklardan ibaret sandığından, yada deney tüpü sandığından gereken insanlar gereken sonuçları çıkaramıyorlardırlar halen daha... en çok da neden geri kalmış bir ülkeyiz, neden gün içinde hiç bir iyi haber izleyemiyoruz, efendim neden x durumundayız, efendii acaba niçin y'ler hep bize oluyor... bla bla bla sorularının cevabı bir arkadaştır kendisi. bir kısmını yüzüne de söylemişimdir zaten. * * * *
ülke tv'deki `turgay güler in programına abone konuk olan kişi.
bazı söyledikleri tartışılsa da, bazı söyledikleri ve yazdıkları insana hakikaten pozitif enerji vermekte.
bazı söyledikleri tartışılsa da, bazı söyledikleri ve yazdıkları insana hakikaten pozitif enerji vermekte.
bizim milletin enteresanlığını ortaya koymuş yazar. biri çıkar sadece ben zekiyim hepiniz salaksınız der ona kızarız.biri çıkar kendini dünyanın en zeki adamı ilan eder onu can kulağı ile dinleriz. enteresan milletiz vesselam. unutmadan bu adam dünyanın en zeki adamıysa ben kesin uzaylıyım arkadaş.
zekasını konuşturan adam.
anladığım kadarıyla tüm üniversitelerin "kişisel gelişim seminerleri"ni gezerek kendi reklamını yapan, seminer çıkışı gaza getirdiği kitleye kitaplarını daha kolay pazarlamak adına kapının önüne yüzlerce kitabının sıralandığı bir stand kurduran, demiri bilmem ama paranın hasını kıran yazar ve bilimum çağımız kurnazı.
-ben filozofum arkadaş, ben dünyanın gelmiş geçimiş en büyük filozofuyum, ne yapayım yani saklanayım mı? (aristo, ömer hayyam, platon falanda var bunların içinde)
-fuzuli leyla vü mecnun u arap edebiyatından araklamıştır.(birazcık edebiyat bileydinde keşke be adam)
-başbakan marmaris e gidiyor, bir kerede uzaya gitsin, çok sıkıntı değil.( aynı şey zaten, akşam çıksa sabaha orda)
gibi sözlerin sahibi. sözlerdende anlaşılacağı üzere süzme aptal bu adam. ancak amacı kendini dinletmek, insanlara faydalı olmaktan ziyade para kazanmaksa tebrik edilmesi gerekir, zira paranın gözüne gözüne vurduğunu tahmin ediyorum.
erdal demirkıran "manken" dir ayrıca. gündemde olmak için her türlü maymunluğu yapar, aptal ayağına yatar ama istediğini elde eder.
-fuzuli leyla vü mecnun u arap edebiyatından araklamıştır.(birazcık edebiyat bileydinde keşke be adam)
-başbakan marmaris e gidiyor, bir kerede uzaya gitsin, çok sıkıntı değil.( aynı şey zaten, akşam çıksa sabaha orda)
gibi sözlerin sahibi. sözlerdende anlaşılacağı üzere süzme aptal bu adam. ancak amacı kendini dinletmek, insanlara faydalı olmaktan ziyade para kazanmaksa tebrik edilmesi gerekir, zira paranın gözüne gözüne vurduğunu tahmin ediyorum.
erdal demirkıran "manken" dir ayrıca. gündemde olmak için her türlü maymunluğu yapar, aptal ayağına yatar ama istediğini elde eder.
depresyona girmeye ramak kalmis bi arkadasimi istanbul'dan memleketi olan ankara'ya yolcu ettim bigun. arkadasim otobusun mola verdigi yerden (sanirim bozuk olan psikolojisinden mutevellit) bi kitap alip, can hiras bi sekilde bikac sayfa okuduktan hemen sonra, bana msg atip o kitabi mutlaka almami soyledi. sorgulamadim. kapagina bile bakmadan, adinin manasizligina aldiris etmeden aldim kitabi ilk girdigim kitapcidan. (sanirim benim de sorunlarim vardi o donem) eve geldim kitabi elime aldim bi de ne goreyim kitabin uzerinde "dunyanin en akilli adami" (bkz: erdal demirkiran) yaziyo. yaptigim seyin sacmaligini ancak o an idrak edebildim. zira kitap almak onemli bi istir benim icin. biraz goz gezdirdim ve kitapligimdaki kitaplarin biraz daha alt kismina koydum ruh hali iyi olmayan bir baska arkadasima hediye etmek uzere.
(bkz: sen simdi gidecen ya cehennemin dibine git)
bide bagir tasi vardi bagrina basmak icin. Allah'im ne anlam!
(bkz: sen simdi gidecen ya cehennemin dibine git)
bide bagir tasi vardi bagrina basmak icin. Allah'im ne anlam!
2010 yılında, dünya liderlerine yönelik, bir eğitim programı başlatacak olan yazarmış..
(bkz: merakla bekliyoruz)
(bkz: anne ben uçuyorum)
(bkz: merakla bekliyoruz)
(bkz: anne ben uçuyorum)
günlük hayatta kullandığımız saatte bir mantık hatası olduğunu iddia eden şahıs.
kendi yaptığı "kashna saati" ilk önce saçma gelse de, sonra düşünnce mantıklı geliyor(en azından bana mantıklı geldi),
hakikaten ya, gece saat 24:00 te, bir gün bitiyor başka bir gün başlıyor, iyi güzel de diyelim pazartesi saat 23:59 da gece, 2 dakika sonra saat 00:01 de bu sefer gün salı, ama yine gece, gün değişiyor ama, gökyüzünde bir hareket yok. erdal beyin söylediği şu güneşle beraber gün de değişsin. ayrıntılı açıklamalar burada, bana ilginç geldi, sözlük ahalisine nasıl gelir bilmem:
http://www.kashna.com/saat.htm
kendi yaptığı "kashna saati" ilk önce saçma gelse de, sonra düşünnce mantıklı geliyor(en azından bana mantıklı geldi),
hakikaten ya, gece saat 24:00 te, bir gün bitiyor başka bir gün başlıyor, iyi güzel de diyelim pazartesi saat 23:59 da gece, 2 dakika sonra saat 00:01 de bu sefer gün salı, ama yine gece, gün değişiyor ama, gökyüzünde bir hareket yok. erdal beyin söylediği şu güneşle beraber gün de değişsin. ayrıntılı açıklamalar burada, bana ilginç geldi, sözlük ahalisine nasıl gelir bilmem:
http://www.kashna.com/saat.htm
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar