dosta kusmek 

kapat
  1. yalan söylediği, ihanet ettiği ya da uzaklaştığı için dosta karşı tavır almak.
    #3272466 (abberline, 15.04.2008 09:20)
  2. aranıza hiç kimsenin giremeyeceğini sandığınız dostunuzun sizi hiç tanımamış olduğunu anladığınız anda gerçekleşir. insanı çok kırar.
    #3272512 (no tengo lugar, 15.04.2008 09:41)
  3. hayata küsmek gibidir.
    #3272516 (otep shamaya, 15.04.2008 09:42)
  4. (bkz: lost'a küsmek)
    #3272519 (ankarakarakedisi, 15.04.2008 09:43)
  5. yıllarca her gün beraber olduğunuz, kardeşim, canım dediğiniz, ailenizden, herkesten yakın gördüğünüz dostunuzun sizi tanımayan biri gibi, sizle konuşmadan yargılaması, nedensiz uzaklaşması sonucu içinizin acımasına, uykusuz gecelere, kalbinizin çatırdamasına neden olan olay. çünkü dost bu, hep bulunmuo. *
    #3272630 (senleyadasensiz, 15.04.2008 10:30)
  6. yüreğinizi sıkıştıran, boğazınıza düğümlenen acıdır.
    #3272632 (asperg, 15.04.2008 10:31)

© 2008 - uludağ sözlük

dosta kusmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dosta kusmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dosta kusmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sinan engin in olmadigi bir besiktas » kocaeli universitesi » anne ben dun gece kadin oldum » sarki soylemek » evlenmek icin dugmeye bas » bardak cevirmek » asena kilic » alternatif ahmet yildiz olmedi entryleri » tak tan cok sert uyari haberi » gurbette ramazan bayrami » egemen gucler » gaza gelen insan » golf sopasi » tinfoil hat » so be it » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » amerikan filmlerinde mutlaka bir sigortaci olmasi » rapper ninja » sen giderken » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » tamer korkmaz » es cinsel » uludag sozluk vs niyetsiz sozluk » 21 temmuz 2008 sirinler in saldirisi » kultursuz dinazor » memo tembelcizer » yaran ayarlar » 19 ekim 2008 galatasaray trabzonspor maci » krill » tanrinin hayalgucu » ozan pezek