cu 

kapat
  1. bakirın simgesi
    (archer, 16.02.2006 18:07)
  2. çukurova üniversitesinin kısaltmasıdır.
    (baadir, 25.02.2006 01:59)
  3. sonra görüşürüz, hoşçakal anlamıda vardır.
    (hec, 25.02.2006 02:01)
  4. cû(y): farsca, akarsu, ırmak, nehir.
    (yasak merve, 26.04.2007 01:02 ~ 01:03)
  5. kuba'nın internet ülke kodu.
    (mahallenindelisi, 29.06.2007 20:21)
  6. (bkz: cumhuriyet universitesi)
    (errein, 15.07.2007 19:21)
  7. gürcülerin birbirlerine hitap şekilleri. özellikle adapazarı nda oldukça sık rastlanır.

- cu naber?

- iyidir cu sen napıyon daaa?
    (gulce, 09.01.2008 23:11)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» gokhan unal » olur un tarihi eserleri » sethanon » ava devine » mahrem » joe wright » seni arkadas olarak goruyoruma alternatif cevaplar » ruhlarin gocu » children of bodom » birol guven » basligi okurken kusmak » yoshimitsu » ayrangeven » edinburgh duku philip » 2008 yilinda hala darbe telaffuz eden yurttas » dokum » gsm operatorlerinin kampanya cilginligi » vav olmak » derdest etmek » 24 saat online olup hayat dersi veren insan » suicune » 1 nisanda darbe yapmak » asilacak kadin » ben leyla olmusum kimin umrunda » most improved player » rektorun universite hayati boyunca gorulememesi » elastohidrostatik » kralice elizabeth in desti izdivac a katilmasi » izmir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa