see you 

kapat
  1. ing. görüşürüz. kendine iyi bak canım. hadi eyvallah. tekrar kavuşmak dileğiyle.
    #2180107 (swashbuckler, 22.08.2007 21:47)
  2. (bkz: see you in another life brother)

(bkz: lost)
    (bkz: desmond hume)
    #2231766 (henry gale, 30.08.2007 22:18 ~ 22:19)
  3. (bkz: c u)
    #2312771 (taharetmuslugu, 14.09.2007 00:51)
  4. her ingilizce dersinin sonunda öğretmenin sınıftan çıkarken sarfettiği söz.
    #2313628 (sevgipitircii, 14.09.2007 05:03)

© 2008 - uludağ sözlük

see you başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. see you ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu see you nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vatan » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » bas peri kulina » asansorde bir basina yapilanlar » ucuncu dunya savasi guncesi » arcil ve sota » revolver » insan neden degisir » cakma puma ile hava atan yakisikli fakir erkek » dusunce gucuyle klavye kullanmak » re re re ra ra ra galatasaray » ilk deniz ucaklari » pes 2009 » uludag sozluk » atm den makbuz isteyen anarsist genc » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 6 aralik 2000 galatasaray paris saint germain maci » ido dan mesaj gelmesi » mustafa uslu » taze ekmek kokusu » yatilan kizin babasina kizinizla yattim demek » abisesque » kucuk kadin » ozru kabahatinden buyuk » 22 kisiyle online olmak » baykal in sicilinin erdogan a gore tertemiz olmasi » syme » turk uz butun baslardan ustun olan baslariz » age of mythology the titans » seytan tirnagi » istanbul evleri