cocugunun paketinden otlanan baba 

kapat
  1. baba,çocuğunun sigara içtiğini biliyor ama bilmemezlikten geliyor*,çocuğu uyurken,çocuğun odasında sakladığı sigara paketinden sigara yürütmesi muhtemel olan babadır.*
    #413557 (AkreP, 11.07.2006 01:50)
  2. rahatsızlıgından dolayı sigara içmesi yasaklanmıs olması muhtemel baba ornegi.
    #413563 (ozsaycan, 11.07.2006 01:52)
  3. (bkz: cocugunun pakedinden otlanan anne modeli)
    (bkz: kendimden biliyorum)
    #413564 (shyer, 11.07.2006 01:52)
  4. (bkz: babanın paketinden sigara çalmak) bu eylem karşısında babanın intikam alırken girdiği modeldir.
    #413566 (AkreP, 11.07.2006 01:54)
  5. içinden "eşşek kadar adam oldun, biraz da sen bize bak" diyen babadır.
    #413572 (big blue, 11.07.2006 01:55)
  6. aynen benim babamdır. bir sefer oldu ama, $öle oldu:
    hadiii sınav arasında evine gelir ve sigarası, otobüs bileti vs. gömlek cebindedir. baba hadiii pakedi tepeden görür,
    -ne o sigara mı içiosun?
    +ya i$te öle arada... bu pakedi 1 hafta önce aldım! *
    -iyi b.k yion!
    +...
    -nese ver bi tane de içelim!
    +????
    (bkz: based on a true story)*
    #413574 (hadiii, 11.07.2006 01:55)
  7. (bkz: oha)
    #463426 (infoman, 26.07.2006 17:18)
  8. oğlu daha az sigara içsin diye kendi canından veren fedakar babadır.
    #478331 (shakesbeer, 30.07.2006 22:36)
  9. + şşşt! uyudun mu lan?
    - uyumak üzereydim baba, hayırdır n'oldu?
    + sigara bitmiş benim ya. 1 dal versene sen, balkonda içiyim çıkıp.
    - sigara içtiğimi nerden çıkardın baba ya? içmiyorumki ben!
    + yalan söyleme pezevenk herif. kül tablası ne o zaman burda? biblo niyetine mi koydun lan? çekmecende de paket var hem. gördüm geçen gün.
    - bab
    + lan illa annene mi muhtaç etcen beni şerefsiz! 1 tane sigara lan.. paket mi istiyoruz senden oğlum?
    - yarına sigara alcak param yok baba ya! alma benden sigara, git annemden iste.
    + ulan elindeki paketin parasını kimden aldın ki yarına param yok diyosun? benim paramı benden mi esirgiyosun sen eşşoleşşek?
    - iyi ya al 1 tane anasını satıyım. paket çalışma masasnın gözünde..
    + aslan oğlum benim1 hadi iyi uykular sana.

...
    #3690292 (jadeh, 20.07.2008 02:06)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cocugunun paketinden otlanan baba başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocugunun paketinden otlanan baba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocugunun paketinden otlanan baba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocugunun paketinden otlanan baba. Copyrights of the articles are belong to their authors.