cnc 

1. bilgisayar ve koordinat sistemi ile calışan , 3 , 4 ve 5 eksenli makinelere verilen genel isim. bu makinelerde aralarında punch , laser , yatay isleme merkezi , dikey isleme merkezi , lathe başlıcalarıdır.
    #405021 (yamuq, 07.07.2006 21:32)
  2. awea 1600 modeli tam anlamıyla bir otobüs büyüklüğünde olan çam yarması bir alet.
    dün bir adet haczederek muhafaza altına almaya çalışırken, olduğu yerden çıkarabilene kadar anamızı ağlatmıştır. borcu cebimden ödeyesim gelmiştir...
    o derece yani...
    eğer bir gün bu nalet aleti haczederek muhafaza altına almak isterseniz yanınızda mutlaka bir vinç ve kamyon bulundurmalısınız... ha bir de bilgisayar kısmını sökebilmek için teknik ekip...
    (bkz: hay anasını)
    #620177 (sıçtırtma lamasına, 09.09.2006 19:02 ~ 19:03)
  3. kam profilinin çok düzgün bir şekilde imal edilmesine yarayan makinelerdir
    (bkz: cnc tezgah)
    #868610 (kadıköy, 16.11.2006 22:09)
  4. (bkz: command and conquer)
    #2457838 (mta88, 11.10.2007 18:52)
  5. computer numerical control ın kısaltması.
    #2457855 (sidewinder, 11.10.2007 18:57)
  6. talaşlı üretim sektörünün gözbebeğidir..üniversal tezgahlara göre çok daha hızlı,hassas ve kaliteli üretim sağlar.en sık kullanılanları freze,torna,laser ve punch'tır.operatörlüğünü öğrenmek kişinin mesleki (özellikle tesviyecilik) birikimine bağlı olarak 3 ay ile 2 sene arasında değişir.
    #3932121 (melechesh, 07.09.2008 22:03)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cnc başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cnc ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cnc nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cnc. Copyright of the articles are belong to their authors.

» otomat celigi » adiinsan » nc » tefeci sirin » exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » deepdyve com » adam and evelyne » sozluk erciyes » bir devlet adaminin kalbi kafasinda olmalidir » sevgilinin elini tutma sanati » memba » pazarlama » uyku » cari se » ne mutlu turkiye » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » insanin pesini birakmayan seyler » kimligi belirsiz cesetler » kucuk bir ask masali » emin colasan » kurban bayramindan nefret etmek » gelen benim » selim pusat » oplegnathus fasciatus » pkk bahane para sahane » mp4 24