punch 

kapat
  1. punchinello.
    italyanca pulcinella, en sevilen kukla tiplerinden ve punch ve judy kukla gösterisinin başlıca figürü olan gaga burunlu, kambur karakter.
    #396151 (cikarinbeniburdan, 04.07.2006 13:48)
  2. taze sıkılmış portakal, vişne, limon, votka derken kepçe kepçe götürülen bir gavur içeceği diye biliyorum. punç.
    #1322602 (sally, 19.02.2007 13:42)
  3. ing. yumruk
    #1322629 (SCHENARDI, 19.02.2007 13:50)
  4. sagopa'ya göre alışmamış dilde durmayan şey.
    (bkz: can havli)
    #3842026 (serbest radikal, 19.08.2008 23:47)

© 2008 - uludağ sözlük

punch başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. punch ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu punch nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ali fuat cebesoy » got atmak » bulent ersoy un gotik olmasi » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » sorunsal » ogretmene asik olmak » haldun taner sahnesi onu » elimde olsaydi » windows un isim haklarini pakpen e satmasi » sehitlerin yattiklari yerde memnun olmamasi » kulturpark » uyku felci » page down » poison » samimiyet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » back in black » sizofreni » 1232 » tiriska » asiret » ayak bakimi » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » no country for old men » vignette » yedirenk halk oyunlari genclik ve spor dernegi » sana dair » annebenpenguenoldum » 21 haziran » otoklav firini » uyukusuz ruyasiz