cambridge university 

kapat
  1. Cambridge Üniversitesi dünyanın en eski ve en meşhur üniversitelerinden biridir. ingiltere'deki bir diğer eski ve meşhur üniversite olan Oxford'la her alanda ezeli bir rekabet içindedir. Bu rekabet bazen güzel işbirlikleri de doğurur.

Her iki üniversitede de alanlarının dehaları çalışmıştır. Haksızlık yaptığımı bildiğim halde, ezeli rekabette Cambridge'in Oxford'dan biraz daha ileride olduğunu düşünüyorum. Özellikle 1930'ların Cambridge'i dünyanın gidişatını değiştiren dehaları barındıran bir bilgi üretim merkezi idi.
    #178179 (karpuzkabugu, 18.04.2006 14:54)
  2. şuan lise müfredatındaki newbridge isimli kitaplar bu üniversitenin yayınevinden çıkmaktadır.elleri öpülesi bir üniversite olmasına rağmen ssırf bu kitaplar için küfür bombardımınanı tutulduğu tarafımdan gözlenmiştir.kahrolasıdır.necibe hoca nın daha kazık sorular sorması için dizayn edilmiştir.
    #478261 (dogancan, 30.07.2006 22:15)
  3. (bkz: cambridge university press)
    #769549 (vernon sullivan, 24.10.2006 13:22)
  4. izlenen yabancı filmlerin etkisiyle yüce bi öğretim kurumu olduğundan başka hiç bir çağrışım yapmayan yer.
    #769564 (sour cherry, 24.10.2006 13:27)

© 2008 - uludağ sözlük

cambridge university başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cambridge university ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cambridge university nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» baska atesler » hem zengin hem mal olan kiz » hazal » ismail turut gibi terlemek » codename kids next door » sile » sabah sporundan sonra keyif sigarasi icmek » fransizca rap » ezdigi bocegi ibret olsun diye kaldirmamak » sair uuserlardan siirler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci