baska bir sey 

kapat
  1. bir aşkın nur yengi şarkısı.
    eğer sevgilinizden ayrılmışsanız veya küsseniz asla dinelememelisiniz. intahar kaçınılmazdır.

Dokunmak istiyorum yine eline
    Alışmışım bir kere senin tenine

amman ki aman.
    #919737 (maksat muhabbet, 28.11.2006 00:41)
  2. aşkın nur yengi'nin ilk albümünde * seslendirdiği, sözleri sezen aksu'ya, müziği paulo pulo'ya ait şarkıdır.

sen orada ben burada
    artik iki yabanciyiz
    dayanilmaz bir sey bu

bir arada olamazdik
    gel gor ki ayrilamazdik
    inanilmaz bir sey bu

dokunmak istiyorum yine eline
    alismisim bir kere senin tenine
    ask degil, sevgi degil, baska bir sey bu
    hicbir sey koyamam ki bunun yerine

yuzun gibi, sozun gibi
    huzun gibi karmakarisik
    anlasilmaz bir sey bu

yalan miydi, gercek miydi
    bir an miydi, vurdu gecti
    unutulmaz bir sey bu
    #1175768 (vesper, 19.01.2007 11:57)
  3. askin nur yengi'den yıllar sonra betul demir'in de seslendirdiği bir sezen şarkısı. betül demir isimli hanım kızımız şarkıyı o kadar iyi yorumlamıştır ki; aşkın nur yengi yorumu kadar iyi olmuştur.
    #2014062 (fowler, 26.07.2007 14:39)
  4. ask degil sevgi degil de ne o zaman sezen abla dediğim güzel şarkı.
    #2099459 (leblebi tozunun hastasiydim, 09.08.2007 14:54)
  5. betul demir adlı zatı muhteremin yine piyasaya sunduğu şarkı.
    klibinde bin tane plan değişiyor. sanki demet akalın'ın tatil ve bengü'nün korkma kalbim kliplerinin yönetmeninin tarzı var. o mu çekmiş acep.. (entry emin olunmayan hatalı bilgi içermemelidir)
    http://www.youtube.com/watch?v=okl1RLWyU8s +
    #2115328 (cikarinbeniburdan, 11.08.2007 22:47 ~ 22:49)
  6. yıllar önce aşkın nur yengi'nin sesinden dinleyip beğendiğimiz, şimdilerde ise betül demir adlı şarkıcının betül demiremix albümünde seslendirdiği şarkıdır. şarkıyı betül demir tam hakkını vererek yorumlamıştır. canlı olarak betül demir'den şarkıyı makina da dinlemiştim. en az bantta olduğu kadar güzel söylemişti. o ses o bedenden o inişlere çıkışlara nasıl ulaşır diye takdir etmiştim. lakin klibindeki demet akalın+bengü fonlarından şarkıya dikkat edemiyorsunuz. yeni başladı şimdi bu planlı klipler
    (bkz: yine mi dijital sanatlar)
    #2246881 (monsta, 02.09.2007 07:58)
  7. betul demir'in soylerken mahvettigi sarki.

kadin "baska bisey bu" dedikce sinirden kuplere biniyorum.

guzel guzel soylerken, sarkinin o kismini da duzguncene soylesene yahu.
    #2246901 (limon cicegi kolonyasi, 02.09.2007 08:45)
  8. (bkz: başka türlü bir şey)
    #2247008 (filiandro, 02.09.2007 10:46)
  9. aslı varken diğerinden dinlenilmesi nahoş olan şarkı.
    #2247059 (handushka, 02.09.2007 11:14)
  10. (bkz: kekstra)

- nedir bu "kek", tersten okuyun, yine "kek". bu nedir "kekstra", tersten okuyun, ne oldu? baska bir sey oldu.
    * *
    #2247060 (paleface, 02.09.2007 11:17)
  11. sözleri, melodisi güzel eski aşkın nur yengi şarkısıdır. bu aralar "betül demir" diye bir şarkıc seslendirmiş. asıl olan en güzelidir!!
    #2265570 (PNaR, 05.09.2007 10:16)
  12. betul demir'in muhteşem şarkıyı batırdığı şarkıdır. Aşkın nur yengi versiyonundan başkası dinlenmemelidir. şiddetle kaçınalım. *
    #2706091 (hendrix, 17.12.2007 02:50)

© 2008 - uludağ sözlük

baska bir sey başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baska bir sey ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baska bir sey nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk hakkinda ne dediler » yavuz sultan selim » sozluk yazarlarinin yurdum insanini yansitmamasi » avt » sair uuserlardan siirler » 90 larda cocuk olmak » yaran okuyucu yorumlari » bulbul hoca » su an sevisiyorum ama seninle degil » turklerin cok iyi yaptigi isler » yolun basi » d a » vucut gelistirme » hamsi » tuomas holopainen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » latince bilen sozluk yazarlari » marti cigligi » there s a place » kufur etmenin insan ruhuna etkileri » conduct disorder » masturbasyon yaparken odaya jenna jameson girmesi » asansor kullanmayi bilmeyen insan » duygu » deniz yilmaz » acilan bir basligin dini tartismaya konu olma hizi » instituto cervantes » sozlukteki erkek hegemonyasi » ruzgardasavrulanyaprak » pkk li kadin patlayiciyla yakalandi » michael j fox