bugün

tülin ve caner efsanesindeki caner karakterinin bardağı kafasında parçalaması eyleminin bir alt aşamasını oluşturan eylem . önce aynaya sonra kafaya .
hatırladığım bir tanesi,yalnız güneş şahitti adlı filmde emrah ın üvey kardeşine aşık olmasının akabinde aynada kendine küfür ederken, elindeki fiski bardağını aynaya fırlatarak karizma yaptığı sahnedir. emrah ın bu sahnede çok kızgın olduğu açılıp kapanan burun deliklerinden ve faltaşı gibi açılmış gözlerinden bellidir.
gördüğü şeyden nefret eden insanın hareketidir. aynaya uzun uzun bakar ve birden bire o aynada gördükleri aynada görünenin yaptıkları aklına gelir. elindeki bardak ve bardaktaki su aynayla hemhal olur.
çok türk sineması veya türk televizyon dizilerini izlemiş insan hareketlerindendir.
romantik pop şarkıları kliplerinin vazgeçilmez sahnesidir.
gereksiz yere takımını bozduğunuz için anneden laf yemektir.
görüntüye silah çekmeyle son bulabilir.
--spoiler--
are you talking me?

(bkz: taxi driver)
--spoiler--
bardakta çay varsa saçma eylemdir. kime havan deyus diye sorarlar adama.
ilginç bir duygudur. henüz denemedim ama bigün bende deneyeceğim.
(bkz: bir taş attım pencereye puff daddy)
(bkz: agresif) (bkz: depresif)
çok film izlemekten dolayı oluşan davranış bozukluğu.
ayna neden vardır? neden ayna kullanırız? ayna, "görmek istediğimizi" bize gösterir. olduğu gibi göstermez ayna. biz nasıl istersek öyle görürüz. peki ya görmek istemediklerimiz? istemediklerimiz göründüğünde, işte o an film kopar! bardak da kırılır, hayallerde de, kalpler de...
ibrahim tatlıses klipleri izlemede doz aşımını müteakiben görülen vakıa.
(bkz: caner ve tülin) in caner'i olma yolunda ilerleyen adam profilini aklıma getirdi benim. yakında aynayı parçalamaktan fazlasını yapıp kafasında bardak parçalaya bilir.