depresif 

kapat
  1. depresyon'a girmiş zat-muhterem. depreşen kişi.
    (cikarinbeniburdan, 15.02.2006 17:53)
  2. (bkz: tüm insanlardan nefret ediyorum)
    (kacak kelebek, 12.03.2006 18:34)
  3. (bkz: benim imajım oyle olum)
    (painkiller, 15.09.2006 13:10)
  4. depresyon belirtileri gösteren, ya depresyona girmiş ya da girmek üzere olan kişi ve depresyonvari hareketler bütünü.
    (asiti kaçmış kola, 20.10.2006 22:23)
  5. insanın; cevresindeki olup bitenlerden ve yakın iliskili oldugu insanlardan sıkılma durumu.
    (Demons, 20.10.2006 22:34)
  6. (bkz: manik depresif)
    (karpuzkabugu, 21.10.2006 01:55)
  7. hep bir mutsuzluk hali vardır.. güzel bir espriye bile önce gülersin sonra ulan ben buna neden güldüm diye hayıflanırsın... artık çok fazla şeyin anlamı yoktur hayatında ... neden yaşıyorum bile dersin... hiç gitmecek gibidir.. yapışmışıtr ruhuna ... bıkkınlık verir. depresifdirsiniz ve hep öle kalıcaksınızdır... yalnızlık en önemli nedenlerindendir.
    (aliniyesta, 21.10.2006 12:00)
  8. Vazgeçilmez, mazoşist bir ruh hali. insan zaman zaman depresif olmadığı halde kendini zorlar buna ve odaya kesif depresyon kokusu dolar. Çünkü zevk alır kimisi bu ruh halinden.
    (mikrop, 11.01.2007 00:14)
  9. muthi$ bir ruh hali olup edebi eser uretimini inanilmaz tetikler. mutsuzluk gidip yerini mutluluga biraktigi zamanlarda ister istemez ozlenebilir bazen, garip bir ruh hali i$te, yoklugunda ozlenebilir cins.
    (Antistar, 11.01.2007 00:24)
  10. bursalı bir rock&blues grubu
    (BuRock_, 11.01.2007 02:21)
  11. sanki omuzlarına dünyaları yüklenmişcesine ağırlık taşıyan, daha doğrusu böyle hisseden kişidir.
    kişinin yüz ifadesi çökmüş, karamsar bakışlarla hiçbir işi yapmak içinden gelmez. ve o aslında o kadar kötü bir kısırdöngüdür ki...
    kişi birşeyler yapmadıkça ruh hali daha da çöker, ruh hali umutsuzlaştıkça birşey yapası hiç gelmez ve bu böyle sürüp gider, tedavi ise bu döngüyü biryerden kırmayı sağlamakla olur.
    (jack daniel, 16.03.2008 04:04)
  12. depresifler mutluluğu aramazlar tersine mutluluktan kaçıp bu durumlarını devam ettirmeye çabalarlar. bu nedenle etraflarındakilere de mutluluk veremezler. "ben acıyı seviyorum, sebebi bu" hesabı...
    (hopcikiyaya, 22.04.2008 11:34)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bu sefer niye patladi ben de anlamadim » hayatinda hic starbucks a gitmemis insan » 14 mayis 2008 » flash bellegi evde unutmak » abdullah gul un excalibur u eline gecirmesi » sen insansan o insansa bende sansam ne olur ki » seniz akel » ota boka sehit demek » worms mayhem » celebrity deathmatch » mysterious » mal entry » emlakci » cemisgezek in tarihi eserleri » yasar nuri ozturk » tarihdegilhatalartekerrureder » emre kongar in turkiye de yasadigina inanmak » kozalak abi » levon capan » son sigarayi pic etmek » salvador dali » filiz mericli » kk » kayseri duku haci abdullah » kralice nin kosk yemegi yorumlari » mevzuhal » oltu nun tarihi eserleri » ipodroz cikarmak » aslanlar sahada tribunler ayakta a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa