alpay erdem 

/ 4
kapat
  1. "ben" köşesi,"şevki teyze","kamil seven adam" oldukça beğenilmektedir tarafımdan.lokum gibi tayyip çizen bisiklet manyağı insandır.şu vakit babasının öldüğünü okudum penguende.başı saolsun.
    (Schizophrenia, 29.04.2006 00:52)
  2. (#157829)
    (kemalettin şentürk, 09.06.2006 14:06)
  3. bisiklet manyağı olan yazar,çizer.
    (mozambik tavsani, 09.06.2006 14:11 ~ 12.06.2006 17:19)
  4. (bkz: x de ne pis bi kelimeymiş)
    (bkz: şimdi isim verip ben burdan kimseyi de efendim...)gibi kalıplaşmış cümleleriyle gündelik yaşamdan küçük enstanteneleri öyle içten anlatır ki,saygıyla karışık bi güven duyarsınız alpay erdem'e,potansiyel abi gibidir bi bakıma...*
    (endless, 09.06.2006 14:35)
  5. zaman gelir alpay erdem tükenir,ama yarattığı ben köşesi ilelebet baki kalacaktır. işte böyle biri alpay erdem. günümüz mizahçılarının örnek alabileceği ender şahsiyetlerden sadece biri; parlatılmamış numune*
    (fütursuzca, 08.07.2006 01:45)
  6. o degil de,asil o degil de,bir zamanlar x vardi noldu ona gibi kült kelime öbeklerinin mimarı.
    (fütursuzca, 08.07.2006 02:00)
  7. "ben" köşesine bayıldığım penguen yazarı.. uzun bir süre ufak puntolarla yazılmış köşesi göz yorduğu için okumamıştım, fakat çok şey kaybetmişim.. kendi hakkındaki ifşaları kadar tespitleri de şahane.. hele geçenlerde "teyze olmak" ile ilgili bir tespit yapmış ki, akıllara zarar.. eşi özlem'le olan mevzuular da ayrı kopartır hani.. evde köşede kalmış tüm penguenleri toplayıp sadece o köşeyi tekrar okuyup yarılıyorum.. deneyin, pişman olmazsınız..
    ha oldunuz diyelim, bu entryi kötüleyin, ama boku çıkmasın lütfen*
    (hidrojen, 04.08.2006 13:08)
  8. penguen dergisinde gereksiz yere isgal yapan insan.
    (imhotep, 30.08.2006 09:57)
  9. penguen dergisinde aldığı her kuruşun hakkını ziyadesiyle veren karikatürist, yazar.
    (deep, 30.08.2006 09:59)
  10. lombak'taki çizimleri de hoş olan penguen'in gençlerinden biri. *
    (karanlikta, 11.09.2006 23:13)
  11. hayatı bisiklet, kuşlar, özlem ve beatles'tan ibaret olan, lombak çizeri, penguen yazarı.
    (thedewil, 11.09.2006 23:29)
  12. an itibari ile msn den birkaç okuru ile konferans görüşme yapan çizer. * *

edit: itiraf ediyorum. biri beni kerizlemiş.
    (thedewil, 03.11.2006 21:57 ~ 18.03.2007 20:19)
  13. 2-3 hafta önceki penguende, kendisine fazla sevgi gösterisinde bulunan komşu teyzenin tavrına 'sevgilim bile bana böyle şeyler demiyor' beyanatıyla şahsımı kısa süreli, anlamsız ama derin bi hüzne boğan yazar, çizer, sevimli insan..
    (tinkerbell, 17.11.2006 22:28)
  14. msnde görüstügünü sandıgı kişilere penguenin bir sayısında* seslenen o ben degilim ben msne girmedim giremem beceremem diyen mükemmel yazar, cizer. ayrıca acayip yakısıklı. *
    (bekay, 18.11.2006 20:21)
  15. hayatında hiç msn'e girmemiş olduğunu yazarak, alpay erdemle msn'de konferans yaptığını sanan hayranlarını üzen, teyze düşmanı, bisiklet tutkunu ve yanılmıyorsam beykoz civarlarında oturan yazar-çizer.
    (tabuttamenemenyapanimam, 07.12.2006 01:31)
  16. cok sirin bir sevgilisi olan(sanirim yuzuk de taktilar) bir kardesimdir kendileri. sevgilisinden oturu severim kendisini tanimam efendim.**
    (maniacdepressive, 07.12.2006 01:36)
  17. bir ara lombak'ta sinema filmi tanıtıyordu ki, bu köşeyi okurken yerle hemzemin olurdu bünyeler. bana kalırsa şimdilerde penguen'de yazdığı "ben" köşesinden çok daha başarılıydı bu köşede.

"ben" köşesinin, bulent ustun'ün "prensiplerim vardir"/"hayvan bustun" köşelerindeki içerikle benzer tarafları olduğunu düşünsem de, "ben"i prensiplerim vardir"/"hayvan bustun"den ayıran fark, alpay'ın yazdığı hikayelerin çoğunun gerçek olmasıdır. örneğin geçen haftalarda ebevenyleriyle yaşadığı evdeki 1 metrekare total alana sahip odada yaşadıklarını, dergiye yazdığı günden birkaç zaman evvel kendisinden dinlemiştim. (odaya ancak sığdığı için çocuk burositinde çalışması, odanın kapısını her açıp kapayışında çekyatı kaldırmak/indirmek zorunda kalışı, burositten kalkarken kafasını masaya vurması... vs)

iyi bir çizer, başarılı bir metin yazarı, dikkatli bir gözlemci ve yaratıcı bir zekaya sahip olmasının yanı sıra alpay erdem'in -bana göre- en büyük özelliği/güzelliği; zihnini ve bedenini sağlıklı tutmak için çabalaması, hayattan zevk alarak kaliteli yaşamayı bilmesidir. bunun yanı sıra sıcak kanlı ve dostane bir kişilktir. özlem'ine hastadır. özlem'i de ona hastadır. ikisi de pamuklara sarılası billaha...
    (Travman Olmaya Geldim, 14.01.2007 19:04)
  18. gecen hafta saka boku aradıgını bu hafta da bu konuda gelen 170 mail sonrası bok içinde kaldıgını belirtmiştir.
    (anil teknik, 27.01.2007 12:42)
  19. (bkz: hasta ruh ismail)
    (Butch Coolidge, 27.01.2007 12:48)
  20. "kamil seven adam" gibi müthi$ bir karakteri ortaya çıkarabilmi$ olağanüstü yaratıcılık sahibi çizer...
    (dom dom bullet, 27.01.2007 12:52)
  21. "ajdar'daki özgüven bende olsaydı bugün istanbul'un yarısı benimdi" diyen insan.

hakikaten, mevzu daha iyi nasıl yorumlanabilirdi bilemiyorum..
    (hidrojen, 11.02.2007 01:18)
  22. teyzelerden nefret eden çizer..
    (emptywords, 12.02.2007 13:30)
  23. şu sıralar birilerini bir yerlerde görmeyi çok seven *** güzel insan.
    (jaloux, 18.03.2007 17:35)
  24. yaz aylarında pantolon almanın kendisine daha kolay geldiğini; pantolon almaya çıp-pada çıp-pada terlikle gittiğini yazarak sabah sabah beni kahkalara boğmuş, günümün güzel başlamasını sağlamış güzel insan
    (kuzucuk, 22.03.2007 18:20)
  25. aryıca bu haftaki yazısında da yine bazı ünlüleri bi yerlerde görmüş, sinan çetin'in yaklaşık 50 kişilik bir gruba ısmarladığı kokoreç ve nevizade turunda da araya karışan kişidir.

söylediğine göre bugünlerde ev arıyormuş.
    (alfred hickorkmaz, 22.03.2007 18:22)
/ 4
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» anlattikca yalnizlasmak » umut kuzey » asosyal mesaj » cemisgezek in tarihi eserleri » mitheithel » bir cicegin guzelligini takdir edemeyen kimse » tomarza nin tarihi eserleri » beyaz gelincik » bitki ismiyle baslayip hayvan ismiyle biten ask » the green mile » nat » terlik » zall vs ssg » muhabbet kusuyla mac muhabbeti yapmak » bon bon sekeri » gerekirse pkk ya karsi cikariz » sait faik hikaye armagani » duzce universitesi » 34 tdf 74 » just in time » cokomel » bakkaldan sakiz calan cocuk » sigarayi birakma yontemleri » tanri ile seytan arasindaki farklar » 24 haziran 2008 linkin park istanbul konseri » street fighter zero » usenmek » yesilcamin unutulmaz isimleri » bir insan olarak yipranmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa