ahmet mekin 

kapat
  1. selvi boylum al yazmalim filminin cemsit'i,kavanozdaki adam'ın semih'i.turk sinemasinın en karizmatik ve iyi oyuncularından.bir sigara içişi vardır ki,değme yesilaycıları sigaraya başlatır.
    (prestij muzik ailesi, 08.06.2006 16:43)
  2. yeşil çamın doğayenlerinden birisidir.kötü rollerde görmek mümkün değildir.gerçi kötü rolde oynadıysa ben kaçırmışım demek ki.genellikle polis şefi,komiser gibi rollerde başarılıdır.
    (latnad, 31.07.2006 12:00)
  3. asıl adı Ahmet Kurtdereli olan sanatçı, 1932 yılında istanbul'da doğmuştur. türk sinemasının emektar oyuncularından biridir, yüzden fazla filmde rol almıştır. en son 2005 yılında savcının karısı adlı tv dizisinde rol aldı.
    (assolist, 05.08.2006 20:12)
  4. fenomen adam. aslında büyük star cevheri olup da bir tür tevazudan ötürü keşfedil(e)memiş gibi...
    (cryptic, 23.01.2007 02:01)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» emre asik » anti emperyalizm populistligi » bulutsuzluk ozlemi » eski sevgiliden gelen mesaj » cita » bas gaza » chun li nin donunu gormek icin yep yep cektirmek » biraz eglenmek ister misin tatlim » what a feeling » ayse hatun onal » entry ve nick uyumu » ask » politika dergisi » dumbbell » adam sen da lafabaqiue » dertler benim olsun » 1 haziran 2008 kadikoy kurt sorununu cozun mitingi » 4 luni 3 saptamani si 2 zile » faruk ayakkabi » cep sarji sutyen » amacindan saptirilmis icadlar » lock » dani filth » sozluk ben bugun gazete okudum » konusunca error veren kadinlar » gunesimin onunden cekil » sevgilinin babasinin mit mensubu olmasi » hayattan soguma nedenleri » 502 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa