23hapo 

kapat
  1. yeni bir yazar.
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 06.11.2007 00:20)
  2. elazığ'lı olduğunu düşündüğüm yazar. o da değilse jordan hayranı falan olması olasıdır..
    (justinank, 06.11.2007 00:22)
  3. ince düşünür vs yazar kişisi.
    (the she, 13.01.2008 07:18)
  4. sabahlayan yazar kadrosunda ilk 30 da yer alan kişi.
    (kaytanbiyikliprens, 13.01.2008 07:20)
  5. insanlar kaybedilirken ey çocuk
    insanlık adına
    Nasıl başlar bu yeşil ve mavi yolculuk
    Hangi gemi kalkar bu ülke limanlarından
    Hangi mavilikler karşılar seni
    Kıyılar zincir olmuş bileklerde
    Dalgalar yargısız infaz
    Al kalemi eline ey çocuk
    Yeşilin ve mavinin şiirini yeniden yaz. * diyesim var bu yazara.
    (atxaga, 13.01.2008 07:31)
  6. oldukça hematothermal olan, birçok konuda hemfikir olduğum kardeş yazar. yazdıklarını keyifle okuyor , düşüncelerini ve bilgilerini bizlerle paylaşmış olduğundan dolayı kendisine teşekkür ediyorum.
    (the she, 29.01.2008 03:05)
  7. (bkz: #2912358)
    (bkz: #2912390)

faşist ve faşizm kelimelerini yazmayı öğrenene kadar tek ayağı üzerinde beklesin, mümkünse yazmasın sokağa çıksın kardanadam falan yapsın.
    (coffeeandcigarettes, 29.01.2008 09:20)
  8. ''z'' yazabilme özürlü olsada, iyi niyetli olduğunu düşündüğüm, faşizm konusunda doğru tespitlerde bulunan yazar.
    (SanalMolotof, 29.01.2008 09:37 ~ 11:59)
  9. an itibariyle çaylak yapılmış yazar kardeşim. hakaret içerikli entry mi girdi de çaylak yapıldı oldukça merak etmekteyim. çaylaklık süresinin kısa sürmesini umud ediyor, biran önce aramıza o güzel tespitleriyle yazdığı entrylerinin yenilerini eklemesini istiyorum.
    (the she, 01.02.2008 00:02)
  10. silinen bir başlığı tekrar açtığı için çaylak yapılmış yazar. tez dönmesi dileğiyle.
    (ben hep 17 yasindayim, 01.02.2008 00:03)
  11. savunduğu birşey için çaylak olmuş, silinmeyi göze alabilcek kadar da düşündüklerinin arkasında duran yazar. çaylaklık sebebini yediremiyordur kendine. *
    (Schizofrenne, 01.02.2008 00:06)
  12. gecmis olsun, en kısa sürede aramıza dönmen dilegiyle...
    (el matador, 01.02.2008 00:07)
  13. çaylak yapıldığını duyduğum yazar.
    yazılan entrylere bakılırsa, o da benden. sıkma canını birader, geçer.
    (WoLF, 01.02.2008 00:09)
  14. gereksiz yere çaylak yapılmış yazar.
    (kisil, 01.02.2008 00:12)
  15. yazdığı yazıları beğenip, hiç tanımadığı insanları savunabilecek ,çaylak olmayı göze alabilecek kadar asil ruhlu yazar. herkesin sahip olmak isteyeceği türden bir kardeş, dost.
    (the she, 01.02.2008 00:13)
  16. (bkz: burnuma kötü kokular geliyor sözlük)
    (Schizofrenne, 01.02.2008 00:13)
  17. insan gibi insan canım kardeşim, yazarı. beni her zaman duygulandırmayı başarmış, göz pınarlarımı faaliyete geçirmiştir kendisi.
    iyi ki tanıdım seni..
    (the she, 01.03.2008 04:14)
  18. (bkz: 1 mayis/#3346870)

oturduğu yerden polise onursuz diyerek bugünkü misyonunu başarıyla tamamlamış balon eylemci sanal klavyeşör.

(bkz: polise molotof kokteyli atan sozde emekci)
    (sirin baba, 02.05.2008 11:39)
  19. bluevelve hayranı, fanı yazar. o ne derse tapacak kıvamda.

bluevelve-- allah yoktur.

23hapo+++++ doğrudur abim sen söylüyorsan doğrudur.

bluevelve-- allah vardır.

23hapo+++++ haklısın abi, az evvel dilin sürçtü zaten. önderimsin.

bluevelve-- emperyal...

23hapo+++++ haklısın abim.

bluevelve-- çok sıkıcısın be kardeş.... biraz yalnız bırak beni.
    (beratulanberat, 06.05.2008 22:40 ~ 22:41)
  20. kendisine yakın gelen ideolojiler doğrultusunda haksızlığa uğradığını düşündüğü kişileri savunan, mahhalle ağzı ile girilmeyen girdilerin sahibi, sözlükteki birçok yazar arkadaşımızın olduğu gibi * . kendine has düşünceleri olan ve bu düşüncelerini daha önceki girdilerinde de görebileceğimiz yazar. okuyup araştırmanın verdiği bir rahatlıktan olsa gerek.

düşündükleri bazen bizim persfektifimize ters gelebilir ki zaten farklı düşünceler olmasaydı, hepimiz birer robot insan olmaz mıydık? ne mutlu ki o'na kendine ait düşünceleri var ve bunu sonuna kadar savunuyor. başarılar kendisine bu yolda, başarılar düşünmeyi bilen herkese.
    (the she, 06.05.2008 23:28)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» pinar » sakaryaspor » fairuz » tolga gariboglu » hami mandirali » kanal 7 » kars » mustemilat » bana bak » varto nun tarihi eserleri » en yakin arkadasin en yakin arkadasi olmamak » mayina basan amerikan askeri tribi » kovboylarin surekli kuru fasulye yemesi » disi yakaris » the perishers » makina » stevemcqueen » savsat » lost sawyer ile survivor derya » glamour girl » deniz atamturk » hava parasi » ataturk un son sozu » yaran wc kapi arkasi yazilari » necatibey egitim fakultesi » ustune oturunca evrim gecirip yumurta olan top » hizmet ici egitim » ulu sozluk un libidosu » arkadan gorulen kiz icin yapilan guzellik tahmini a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa